37 ημέρες χωρίς ίχνος του χαμένου Boeing

Tweet

Την προηγούμενη εβδομάδα, παρακολουθούσαμε όλοι, τις ειδήσεις για τα τέσσερα ισχυρά σήματα που έρχονταν από τα βάδη της θάλασσας. Το κυνήγι του χαμένου αεροπλάνου έχει διαρκέσει 37 ημέρες πλέον.

Οι ειδικοί λένε ότι αποκλείεται πλέον να είναι ενεργές οι μπαταρίες του μαύρου κουτιού. Παρά το ότι τα σήματα σταμάτησαν οι έρευνες συνεχίστηκαν στο νότιο Ινδικό Ωκεανό. Αεροπλάνα και πλοία έψαχναν την περιοχή για συντρίμμια και ήχους. Απεγνωσμένες είναι οι προσπάθειες

που καταβάλονται σε έναν τεράστιο ωκεανό να μπορέσουν να εντοπίσουν ίχνη του χαμένου αεροπλάνου των Μαλαισιανών αερογραμμών.

Οι αυστραλιανές αρχές λένε ότι από την Τρίτη έχουν να εντοπίσουν σήματα. Η τραγωδία συνεχίζεται για 37η ημέρα. Οι μπαταρίες των μαύρων κουτιών συνήθως διαρκούν για 30 ημέρες. Οι υπεύθυνοι της αναζήτησης ελπίζουν να διαρκέσουν 40 ημέρες, αν και πολύ απίθανο. Οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων είναι σε άσχημη κατάσταση και κατηγορούν τις αρχές για ολιγωρία αλλά και για ψευδείς ανακοινώσεις για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.

Εχουν ακουστεί πολλά σενάρια για την τύχη του Boeing, το τελευταίο όμως προκαλεί ανατριχίλα. Οι μυστικές ρωσικές υπηρεσίες δήλωσαν ότι το αεροπλάνο δεν έχει πέσει στη θάλασσα αλλά βρίσκεται κάπου στο Αφγανιστάν. Οι επιβάτες είναι όλοι τους εντάξει και το θρίλερ συνεχίζεται.

Πόσο εύκολο είναι να χαθεί ένα αεροπλάνο με όλους αυτούς τους δορυφόρους; Είναι ένα ερώτημα που μάλλον απαιτεί μία εύκολη απάντηση.

Είδομεν!

Tags: αεροπλάνοboeing Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα