3 Συμβάσεις έργου στο Δήμο Πειραιά

Ο Δήµος Πειραιά ανακοινωνει την σύναψη σύµβασης µίσθωσης έργου µε τρία (3) άτοµα για την υλοποίηση του έργου «BLUES» στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράµµατος ERASMUS+. Οι Συµβάσεις Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) αφορούν σε :

• ένα (1) άτοµο – Στέλεχος παροχής υπηρεσιών για το «BLUES One Stop Shop Portal».

• ένα (1) άτοµο – Επιστηµονικός Υπεύθυνος στον τοµέα Αλιείας – Υδατοκαλλιέργειες.

• ένα (1) άτοµο – Επιστηµονικός Υπεύθυνος στον τοµέα του Τουρισµού Κρουαζιέρας

και της Ναυτιλίας.

Η συνολική διάρκεια του έργου είναι 24 µήνες, και συγκεκριµένα από 01/10/2017 ως 30/09/2019.

Η αίτηση συµµετοχής των υποψήφιων και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Πρωτόκολλο του ∆ήµου Πειραιά είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, εντός της ανωτέρω προβλεπόµενης αποκλειστικής προθεσµίας, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και τις ώρες 9:00 π.µ. – 15:00 µ.µ., από 12-02-2018 έως και 23-02-2018. Η αίτηση µπορεί να υποβάλλεται και ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή στην διεύθυνση: ∆ήµος Πειραιά, ∆ραγάτση 12, Τ.Κ. 18535 Πειραιάς Ν. Αττικής, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού Ιδιωτικού ∆ικαίου, εφόσον η αποστολή της εντός της ανωτέρω προθεσµίας αποδεικνύεται από σφραγίδα ταχυδροµείου ή άλλο αποδεικτικό µέσο. Αιτήσεις και δικαιολογητικά που θα υποβληθούν µετά την παραπάνω ηµεροµηνία θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΕπισυνάψεις: pireos.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα