2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας: Δείτε τι σχολεία κλείνετε!

Ανακοινώσεις

ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΝΕΤE !

40 δράσεις υλοποιήθηκαν στο 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας κατά το σχολικό έτος 2012-2013 , που αφορούσαν το περιβάλλον , την εθελοντική αιμοδοσία , δεντροφυτεύσεις , ενημέρωση από ειδικούς για τα ναρκωτικά , τροχαία ατυχήματα , διαδίκτυο , ψυχική υγεία , καλλιτεχνικές εκδηλώσεις , προβολές κινηματογραφικών ταινιών , χωρίς βέβαια να χαθεί ούτε μια

διδακτική ώρα .

Μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων , ένας μεγάλος αριθμός μαθητών μας ταξίδεψε στη Ρουμανία , Λετονία , Λιθουανία , Πορτογαλία , Τουρκία και σε άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες και είχε την δυνατότητα να δει από κοντά , ένα διαφορετικό τρόπο ζωής , εκπαίδευσης , πολιτισμού …παιδιά που ποτέ δεν θα καταφέρουν στη ζωή τους να ζήσουν κάτι ανάλογο ( λόγω οικονομικών δυσκολιών ) .

Το σχολείο μας πήρε τη δεύτερη θέση στα > της Ελλάδας .

Για του λόγου το αληθές , επισκεφθείτε τη διαδικτυακή σελίδα :

Htpp://2epal- amaliad.ilei.sch.gr

Όλα αυτά δεν γίνονταν εις βάρος της επίδοσης , καθώς οι μαθητές μας πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση .

Αν αξιολογείτε ότι αυτά τα σχολεία , οι καθηγητές και οι μαθητές τους αξίζει να πεταχτούν στον καιάδα , προχωρήστε με ελαφριά καρδιά στην ψήφιση των σχετικών άρθρων του Πολυνομοσχεδίου .

Να γνωρίζετε όμως ότι από Σεπτέμβριο , αν ανοίξουν τα σχολεία , γονείς και μαθητές , θα γνωρίζουν τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ και τι κάνατε για αυτούς !

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους Βουλευτές μας να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ τα σχετικά άρθρα του κατάπτυστου νομοσχεδίου , να μας δουν επιτέλους σαν ψυχές και όχι σαν νούμερα .

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ , ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ , ΟΥΤΕ ΜΑΘΗΤΗΣ .

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 2ΟΥ ΕΠΑΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Tags: 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας
Keywords
Τυχαία Θέματα