2 προσλήψεις στη ΔΕΗ διεύθυνση σχεδιασμού και απόδοσης παραγωγής

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Απόδοσης Παραγωγής, που εδρεύει στην Αθήνα, για τις θέσεις που ακολουθούν:

ΠΕ Μηχανικών 1
ΤΕ Αναλυτών Προγραμματιστών 1

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν

την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ ΑΕ, Διεύθυνση Σχεδιασμού και Απόδοσης Παραγωγής, Σολωμού 56, Τ.Κ. 10682 ΑΘΗΝΑ υπόψη κας Γαβριλιάδη Χαρίκλειας (τηλ. επικοινωνίας: 210 3323816).

Υποβολή Αιτήσεων από 28.11.2012 έως και 07.12.2012
Πληροφορίες : Χ. Γαβριλιάδη
Τηλέφωνο : 2103323816

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

 

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςεργασίααγορά εργασίας Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα