2 καθηγητές φυσικής αγωγής στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος

Tweet Κατηγορία: Εργασία

 

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού ΔΥΟ (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Αθλητικού Οργανισμού για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο. Οι θέσεις είναι:

ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Μία Θέση με ειδικότητα

Ρυθμικής Γυμναστικής 1
Μία Θέση με ειδικότητα Αεροβικής Γυμναστικής 1

ΓΕΝΙΚΑ -ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Φυσικής Αγωγής ηλικίας από 25-45 ετών.
2. Οι υποψήφιοι να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία κ.λ.π.) με επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων της παρ. 6 του άρθρου 4 του Ν. 2207/94 περί «προσωρινής κράτησης και έλεγχο της διάρκειάς της, αναστολή ποινών κ.λ.π. και άλλες διατάξεις».
3. Οι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής που θα προσληφθούν είναι υποχρεωμένοι με την υπογραφή της σύμβασης να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνουν ότι είναι άνεργοι.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΚΡΙΤΗΡΙΑ:
1) Χρόνος απόκτησης πτυχίου (χρόνος και ένα (1) μόριο, π.χ. πτυχιούχος του 1998 παίρνει 2007 − 1998 = 9 μόρια).
2) Έγγαμος με παιδιά, ένα (1) μόριο. Τα μόρια ισχύουν για τον ένα από τους δύο γονείς.
3) Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών.
Α) Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Μaster), ένα (1) μόριο.
Β) Διδακτορικό Δίπλωμα, δύο (2) μόρια.
4) Ειδικότητα αντίστοιχη με το περιεχόμενο του προγράμματος, ένα (1) μόριο. (όπου η ειδικότητα δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση). Όπου δεν απαιτείται εξειδίκευση ειδικότητα Μ.Α. (1) μόριο.
5) Προϋπηρεσία σε αντίστοιχα προγράμματα «Άθληση για όλους», ένα (1) μόριο ανά έτος. Η προϋπηρεσία πρέπει να βεβαιώνεται από νόμιμα παραστατικά π.χ.σύμβαση εργασίας, ένσημα κ.λ.π.
6) Πρόταση επιλογής από τους φορείς υλοποίησης των προγραμμάτων, ένα (1) μόριο (ο αριθμός των πριμοδοτούμενων είναι ανάλογος των θέσεων εργασίας).
Σε περίπτωση ισοβαθμίας, λαμβάνονται υπόψη πρόσθετα προσόντα που προκύπτουν από το βιογραφικό σημείωμα του υποψηφίου (π.χ., συμμετοχή σε σεμινάρια, κάτοχος 2ου πτυχίου, βαθμός πτυχίου, οικογενειακή κατάσταση, κ.λ.π.).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση, η οποία διανέμεται από το ΚΝΑΔΑ.
2. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι ο αιτών είναι άνεργος και ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι

Keywords
Τυχαία Θέματα