17.863 θέσεις σε πέντε ξενοδοχειακούς κολοσσούς

Πολλές ευκαιρίες για εργασία σε όλο τον κόσμο

Είναι πέντε από τους μεγαλύτερους και γνωστότερους ξενοδοχειακούς ομίλους σε όλον τον κόσμο. Ξενοδοχεία τους βρίσκονται απ\' άκρη σε άκρη της Γης, προσφέροντας τις πολυτελείς υπηρεσίες τους σε χιλιάδες πελάτες. Χιλιάδες, όμως, είναι και οι κενές θέσεις εργασίας που προκηρύσσουν, και οι οποίες αφορούν άτομα που ειδικεύονται στον τουριστικό κλάδο, όπως ρεσεψιονίστ, καμαριέρες, μάγειρες, γυμναστές κ.λπ., αλλά και άτομα με εξειδίκευση σε τομείς όπως το μάνατζμεντ, οι πωλήσεις, η διαχείριση ανθρώπινων πόρων, τα οικονομικά κ.ά. Ακολουθεί η παρουσίαση των ξενοδοχειακών «κολοσσών» και μια σύντομη σκιαγράφηση των 17.863 «ανοιχτών» θέσεων εργασίας τους:

Η πλειονότητα των θέσεων αφορά ρεσεψιονίστ, καμαριέρες, μάγειρες, γυμναστές και οικονομικά στελέχη

Intercontinental Hotel Group - 1.811 θέσεις

Την πρώτη θέση στη λίστα με τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους ανά τον κόσμο κατέχει από το 2004 το Intercontinental Hotel Group.

O αριθμός των δωματίων των ξενοδοχείων του αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια κατά 6% ετησίως, κυρίως χάρη στην εξάπλωση των Holiday Inn Express και των Crowne Plaza σε διάφορα μέρη του κόσμου, καθώς και στην «άφιξη» των Staybridge Suites και Indigo Hotel στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι τα δωμάτια των ξενοδοχείων του ομίλου ξεπερνούν συνολικά τα 600.000.

Αυτή τη στιγμή, οι «ανοιχτές» θέσεις εργασίας στα επτά ξενοδοχεία του ομίλου (Intercontinental Hotel Group, Intercontinental Hotels & Resorts, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Crown Plaza, Staybridge Suites και Candlewood Suites), τα οποία βρίσκονται διασκορπισμένα σε τέσσερις ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Ωκεανία), ανέρχονται στις 1.811.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου Hyatt σε ΗΠΑ, Καναδά και Καραϊβική θα προσλάβουν 1.265 υπαλλήλους

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις, οι οποίες είναι όλων των ειδικοτήτων και προσόντων, βρίσκονται στην ιστοσελίδα: http://ihg.jobs.net/search/?ihg_jobfield=-1&ihg_location=-1&keyword=&pageid=430

Starwood Hotels & Resorts Worldwide - 4.658 θέσεις

Ευρέως γνωστά για τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας τους, όπως πισίνες, γυμναστήρια, jacuzzi και spa, τα ξενοδοχεία και παραθεριστικά κέντρα Starwood, με έδρα το Stamford των ΗΠΑ, απαρτίζουν έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους τουριστικών καταλυμάτων παγκοσμίως.

Ο όμιλος περιλαμβάνει εννιά ξενοδοχειακά συγκροτήματα που απασχολούν περίπου 145.000 υπαλλήλους, εκ των οποίων η πλειονότητα (26%) εργάζεται στις ΗΠΑ. Αναλυτικά, στη Βόρεια Αμερική και την Καραϊβική λειτουργούν 565 ξενοδοχεία του ομίλου, στην Ευρώπη 161, στην Ασία-Ειρηνικού 210, στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή 84 και στη Λατινική Αμερική 69. Συνολικά ο όμιλος διαθέτει 1.089 τουριστικά καταλύματα, τα οποία έχουν δυναμική 322.300 δωματίων.

Τα Starwood Hotels & Resorts Worldwide εξαπλώνονται με ταχείς ρυθμούς και γι\' αυτό προκηρύσσουν συνεχώς νέες θέσεις εργασίας. Αυτή τη στιγμή στην ιστοσελίδα της εταιρείας (http://www.starwoodhotels.com

Keywords
Αναζητήσεις
δουλειά στο ξενοδοχείο ιντερκοντινενταλ, intercontinental douleia
Τυχαία Θέματα