16 Προσλήψεις γιατρών στη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου

Η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου ανακοινώνει την πρόσληψη 16 ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. επί θητεία.

Επισημαίνεται ότι:

α. Μέχρι την ημερομηνία λήξης της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας, που ορίζεται στην παρούσα απόφαση προκήρυξη, ο υποψήφιος πρέπει να καταθέσει στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 1ης Δ.Υ.ΠΕ. Αττικής,

(Ταχυδρομική Διεύθυνση: Ζαχάρωφ 3 - Αμπελόκηποι Τ.Κ. 11521 Αθήνα), αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο ή να αποστείλει ταχυδρομικά, είτε με συστημένη επιστολή

είτε με εταιρεία ταχυμεταφορών, σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλλει υποψηφιότητα. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής των εγγράφων, για το εμπρόθεσμο της κατάθεσης λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία παράδοσής τους για αποστολή και όχι η ημερομηνία παραλαβής τους από την προαναφερόμενη απόφαση.

β. Ο υποψήφιος που υποβάλλει υποψηφιότητα σε διαφορετικό Συμβούλιο, καταθέτει ισάριθμους με τις θέσεις που διεκδικεί φακέλους δικαιολογητικών με εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης σε κάθε φάκελο. γ. Αιτήσεις – δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας, δεν γίνονται δεκτές.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 04/05/2018-24/05/2018

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

γιατροίθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: apofasi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα