14 Προσλήψεις εργατών στο δήμο Διδυμοτείχου

Ο Δήμος Διδυμοτείχου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκατεσσάρων (14) ατόμων, Ειδικότητας ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων (χειρώνακτες) , σε δύο στάδια ,ήτοι επτά (7) άτομα σε πρώτη φάση και επτά (7) σε δεύτερη φάση ,για την κάλυψη εκτάκτων και επειγουσών αναγκών προκειμένου ο Δήμος Διδυμοτείχου να προστατεύσει το φυσικό περιβάλλον και ειδικότερα τα περιαστικά άλση και δάση, που βρίσκονται στη διοικητική του περιφέρεια (άλσος

Τσίγγλας, άλσος Πετράδων, δάσος Μεταξάδων) από την ενδεχόμενη πρόκληση πυρκαγιών κατά τους θερινούς μήνες – λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Το συγκεκριμένο προσωπικό θα προβεί σε δράσεις πυρασφάλειας δύο φάσεων όπως καθαρισμοί βλάστησης , αποψιλώσεις διαφόρων περιοχών καθώς και απομάκρυνση εύφλεκτων υλικών.

Για τους ΥΕ-Γενικών καθηκόντων (χειρώνακτες) (14 θέσεις) δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα βάσει του άρθ. 5 παρ. 2 του Ν. 2527/1997.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στο Γραφείο της Γραμματείας (Νο.4 ), σε εργάσιμες ώρες και ημέρες, εντός προθεσμίας δύο εργάσιμων (2) ημερών που αρχίζει από την επομένη ημέρα ανάρτησής της στο δημοτικό μας κατάστημα, ήτοι από 28 /6 /2018 έως και 29 /6 /2018.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

εργάτεςθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prokiryxi-.-.pdf aitisi-.-.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα