130 θέσεις ανέργων στη Θεσσαλονίκη - Αιτήσεις έως 30/4 - Η αίτηση

Εργασία

Απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναµικού 2007-2013» του ΕΣΠΑ, το οποίο συγχρηµατοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο) και από εθνικούς πόρους, καλεί ανέργους οι οποίοι κατοικούν στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, να συµµετάσχουν στο έργο «Πολιτισµός: Η δηµιουργική πλευρά της επιχειρηµατικότητας και της απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη» και να ενταχθούν σε συγκεκριµένες ∆ράσεις, µε σκοπό την προώθησή τους στην αγορά εργασίας./pp Droid Sans', Arial, sans-serif;font-size:14px;line-height:24px;color:rgb(0, 0, 0);background-color:transparent;"Βασικές προϋποθέσεις συµµετοχής στο Σχέδιο/pp Droid Sans', Arial, sans-serif;font-size:14px;line-height:24px;color:rgb(0, 0, 0);background-color:transparent;">Οι ενδιαφερόµενοι θα πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

- Να είναι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης

- Να είναι άνεργοι εγγεγραµµένοι στα Μητρώα Ανεργίας του Ο.Α.Ε.∆. µε δελτίο ανεργίας σε ισχύ

- Να ανήκουν αποδεδειγµένα σε µία από τις ακόλουθες οµάδες πληθυσµού:

• νέοι άνεργοι κάτω των 35 ετών που έχουν εξειδίκευση είτε µέσω εκπαίδευσης είτε µέσω προϋπηρεσίας

• απόφοιτοι τριτοβάθµιας εκπαίδευσης ή πιστοποιηµένης µεταλυκειακής εξειδίκευσης σε αντικείµενα σχετικά µε τον πολιτισµό.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την"εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "proson.gr". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Alfa Vita