13 Εποχικές θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Ρόδου

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Ρόδου, που εδρεύει στην Σορωνή- Ρόδου, και συγκεκριμένα των εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

3 ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ & Α/Σ

2 ΔΕ

Μηχανοτεχνικοί ΜΕΚ

2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών – Υποσταθμών

1 ΔΕ Τεχνικός Επιμελητής

5 ΥΕ Εργάτες/τριες

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ. 3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ Α.Ε./ΑΗΣ ΡΟΔΟΥ Τ.Θ.293 Τ.Κ. 85100 – ΡΟΔΟΣ, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία, υπόψη κας Καραμάργιου Παναγιώτας (τηλ. επικοινωνίας: 22410- 41437, 49004) ή κας Γιαλλουράκη Χρυσοβαλάντου (τηλ. Επικοινωνίας 22410- 49021). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ ΔΕΗ 1 2018.pdf

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ.pdf

Υποβολή αιτήσεων από 28.06.2018 έως 09.07.2018

ΔΕΗηλεκτροτεχνίτεςεργάτεςμηχανοτεχνίτεςθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψεις
Keywords
Τυχαία Θέματα