12 Προσλήψεις εργατών και οδηγών στο δήμο Μεγαρέων

Ο Δήμος Μεγαρέων , ύστερα από την υπ’ αριθ. 70/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου – η οποία με την υπ’ αριθμ. 29080/10848/24-4- 2018 απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κρίθηκε ότι έχει ληφθεί νόμιμα – ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό , με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, προς κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης , Πρασίνου και Εξωτερικών Συνεργείων, με τα κατωτέρω τυπικά και ειδικά προσόντα ως εξής:

2 ΔΕ Οδηγών

10 ΥΕ Εργάτες για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά :

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

Φωτο/φο ισχύουσας Κάρτας Ανεργίας ή Βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Ανέργων

Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (δίνεται από την Υπηρεσία)

Υπεύθυνη δήλωση «περί μη καταδίκης» (δίνεται από την Υπηρεσία)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Μεγαρέων (Δ/νση: Χρ. Μωραϊτου & Γ. Μαυρουκάκη Μέγαρα ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Λόγω της άμεσης και επιτακτικής ανάγκης πρόσληψης του εν λόγω προσωπικού , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά , εντός αποκλειστικήςπροθεσμίας τριών (3) ημερών , από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσης στον Πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Μεγαρέων και της Δημοτικής Ενότητας Νέας Περάμου και στην ιστοσελίδα του Δήμου , ήτοι από την Τετάρτη 2 ΜΑΪΟΥ 2018 μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΪΟΥ 2018.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

εργάτεςοδηγοίθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prokiyrxi.pdf aitisi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα