10 Προσλήψεις στο Eθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε.

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του Υποέργου 5 «Υπηρεσίες σχεδιασμού, διαλειτουργικότητας και υποστήριξης των εκσυγχρονισμένων δικτυακών υπηρεσιών και υποδομών των ιδρυμάτων» της Πράξης «ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Εκσυγχρονισμός των δικτυακών υποδομών του συνόλου των φορέων της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας της χώρας» με κωδικό MIS 5010583 ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Θέση

1-5
Απαραίτητα προσόντα:
- Ειδικότητα Πληροφορικής/Τεχνικός/Μηχανικός Η/Υ ή άλλες θετικές επιστήμες (με εμπειρία στο σχεδιασμό, λειτουργία και διαχείριση δικτυακών υπηρεσιών και υποδομών)
- Τουλάχιστον 10 έτη αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στην ανάπτυξη, διαχείριση και καθημερινή υποστήριξη Ακαδημαϊκών Δικτύων.
- Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Θέση 6-10
Απαραίτητα προσόντα:
- Ειδικότητα Πληροφορικής/Τεχνικός/Μηχανικός Η/Υ ή άλλες θετικές επιστήμες (με εμπειρία σε υποστήριξη χρηστών υπηρεσιών ΤΠΕ)
- Τουλάχιστον 2 έτη εργασιακή εμπειρία σε δομές διαχείρισης ΤΠΕ ακαδημαϊκών φορέων (ΑΕΙ/ΤΕΙ/Ερευνητικά Κέντρα) ή Εθνικών Ερευνητικών και Ακαδημαϊκών Δικτύων, στην υποστήριξη χρηστών σε πρώτο επίπεδο.
- Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την κα Κατερίνα Παπακωνσταντίνου, e-mail: [email protected], τηλ. 210-7474265.

Καταληκτική ημερομηνία: Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Eθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίαςπτυχιούχοι πληροφορικήςθέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: prosklisi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα