1 Πρόσληψη διοικητικού υπαλλήλου στην Περιφέρεια Κρήτης

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ανακοινωνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο για την κάλυψη αναγκών της Περιφέρειας Κρήτης, με τόπο εκτέλεσης του έργου την Π.Ε Ρεθύμνης που εδρεύει στο Ρέθυμνο και με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Έργου NICHE/ «Building innovative food value chains in regions/ Χτίζοντας καινοτόμες αλυσίδες αξίας Τροφίμων», του προγράμματος Interreg Europe συνολικής

διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως τη λήξη υλοποίησης του έργου (31-3-2020). Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθούν ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων:

1 ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ και εν ελλείψει ΤΕ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφέρεια Κρήτης/ΠΕ Ρεθύμνης, Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, Τ.Κ. 74100, Ρέθυμνο, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού -Μισθοδοσίας , υπόψιν κας Κ. Τρουλλινού (τηλ. επικοινωνίας: 2831340721). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας στο χώρο των ανακοινώσεων της ΠΕ Ρεθύμνης και του δημοτικού καταστήματος του δήμου Ρεθύμνης, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

θέση εργασίαςαγορά εργασίαςεύρεση εργασίαςκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςΕπισυνάψεις: anakoinosi.pdf aitisi.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα