Πσσστ! Τι λέτε για μια pizza που …“την κάνει γυριστή”;

Πλησιάζει Σαββατοκύριακο και ήδη (Τετάρτη σήμερα, θα με πείτε βιαστικό;) σκέφτομαι τι να φτιάξω στις γυναίκες μου. Κάτι νόστιμο αλλά ταυτόχρονα και διαφορετικό, κάτι απλό αλλά να είναι και λαχταριστό, κάτι απλό μα συνάμα και …κινηματογραφικό.

Μετά την “κραιπάλη” της Τσικνοπέμπτης, μάλιστα, (δεν έχει ακόμη ξημερώσει, αλλά μπορώ να φαντασθώ τι πρόκειται να επακολουθήσει, ιδιαίτερα μετά από ένα ολόκληρο τριήμερο με όσπρια…) προβλέπω να είναι ένα Σαββατοκύριακο χωρίς βαριά φαγητά, χωρίς κόκκινα κρέατα, χωρίς κρέμες με …45% λιπαρά!

Ξέρω ότι στη μικρή θα άρεσε μία λαχταριστή pizza.

Έχουμε πρόβλημα όμως, η μαμά της και εγώ επειδή, πριν ακόμη καθήσει καλά-καλά η πιατέλα στο τραπέζι, έχει εξαφανίσει κάθε σαλαμάκι, λουκανικάκι, ζαμπονάκι από την επιφάνειά της. Και εμείς τρώμε …pizza margherita στη συνέχεια, ενώ έχουμε παραγγείλει …vesuvio!!!

Εάν όμως… τα υλικά δεν ήταν στην επιφάνεια; Εάν ήταν κρυμμένα; Νάτην η λύση!!! Μία pizza που θα έχει τα υλικά της κρυμμένα και μάλιστα βαλμένα έτσι που κάθε κομμάτι που θα κόβεις θα έχει σίγουρα από όλα!!! Μα γίνεται; Πώς θα βλέπεις αφού θα είναι κρυμμένα;

Γίνεται!!!. Μία pizza “σπιράλ”, φτιαγμένη από ρολάκια φτιαγμένα από ζύμη για pizze, γεμισμένα με διάφορα υλικά και ενωμένα σε ένα σπιράλ. Έτσι φτιαγμένη επιτρέπει, με το κάθε κομμάτι που θα κόβεις, να δοκιμάζεις όλα τα υλικά που περιέχει. Τέλεια ιδέα, ευχαριστώ Marisa, μου έλυσες το πρόβλημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα