Παιδικά Whoopie pies: “Ο Mickey και η παρέα του”

Πριν από καιρό είχα δει, εδώ μέσα, μία συνταγή της Phoebe για Whoopie Pies που μου τράβηξε την προσοχή. Πολύ πρόσφατα αναρτήθηκε άλλη μία, από την ritahlias αυτή τη φορά, για whoopies . Έτσι και έγινε η πρώτη επαφή μου με αυτά τα αφράτα σοκολατένια γλυκάκια με το άρωμα βανίλιας, που θυμίζουν κεκάκια στη γεύση και... hamburger στην εμφάνιση.

Πρόσφατα είδα και μία συνταγή σε ένα ξένο site στο internet που προσέθετε και μία χαρούμενη νότα στο γλυκό, “μεταμφιέζοντάς”

τα σε ένα αγαπημένο ζευγάρι των παιδιών (Mickey και Minnie) και κάνοντάς τα ακόμη πιο επιθυμητά από τους μικρούς και αγαπημένους μας φίλους (όχι ότι χρειαζόταν και ιδιαίτερη προσπάθεια για αυτό) αλλά και μία ωραία και εύκολη λύση για το γλυκό του παιδικού αποκριάτικου πάρτυ.

Ανοίξτε το link και ακούστε το “Makin’ Whoopee” από τον Franc Sinatra, φτιάχνοντάς τα –γιατί όχι– μαζί με τα παιδιά σας. Εάν, πάλι, “τα παιδιά... έχουν βγει”, προτιμήστε αυτή την εκτέλεση, με την Ruby Valentine, είναι πολύ πιο κοντά στο χαρούμενο κλίμα του καρναβαλιού

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παιδικά Whoopie, “Ο Mickey,paidika Whoopie, “o Mickey