Κεφτέδες κατσαρόλας με πράσα γιαχνί

Τι σας έχω για το βράδυ... Τι σας έχω για το βράδυ... Μπορεί η ατάκα αυτή να μην είναι επιπέδου... Αυλωνίτη και παλιού ελληνικού κινηματογράφου, είναι όμως πολύ πιο χορταστική και είναι αυτή με την οποία ο εξαιρετικός Βασίλης Καλλίδης κάνει την εισαγωγή του σε μία χειμωνιάτικη συνταγή που παρουσίασε στην εκπομπή του "Chef στον αέρα" της, επίσης αξιολογότατης, Ελένης Ψιχούλη.

Είναι μία παραδοσιακή συνταγή, του παρουσίασαν το πιάτο στο Μέτσοβο και εκείνος στην εκπομπή της 21ης Νοεμβρίου του 2013. Όσες μάλιστα θέλετε να τη δείτε να εκτελείτε μπροστά στα μάτια σας, μπορείτε να μπείτε σε αυτή τη διεύθυνση στο site της εκπομπής (μετά την διαφήμιση και από το 02:45 έως το 16:40.

Όντας σίγουρος ότι στα χέρια του Β. Καλλίδη η συνταγή θα έχει βελτιωθεί σε σχέση με την παραδοσιακή εκδοχής της (έχω δοκιμάσει αρκετές φορές πιάτα "by Καλλίδης" στο μαγαζί του και πλέον δεν έχω αμφιβολίες), εμένα μου μένει να ελπίζω ότι τη δική μου μεταφορά στο site τουλάχιστον να... τη βρείτε του γούστου σας. Γιατί της αξίζει να τη... γουστάρετε, είναι ένα φαγητό πολύ πολύ νόστιμο, πολύ θρεπτικό και σε κάθε περίπτωση ένα φαγητό δικό μας, παραδοσιακό ελληνικό! "Πράσα γιαχνί με κεφτέδες"!!! Και μόνο που το γράφω, αρχίζει να εντείνεται η ροή στους σιελογόνους αδένες...

Keywords