Το πανηγύρι του κρασιού

Η φετινή σεζόν της οινικής Αθήνας ξεκίνησε με γεύσεις και ρυθμούς Cellier.

Το Cellier Wine Fair, που πραγματοποιήθηκε φέτος, για 8η χρονιά, από 30 Σεπτεμβρίου μέχρι 5 Οκτωβρίου στα καταστήματα Cellier και κορυφώθηκε με μία μεγάλη οινική γιορτή, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Intercontinental, είχε και φέτος μεγάλη επιτυχία.

Πάνω από 1.000 επισκέπτες

είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να απολαύσουν τις υπηρεσίες Cellier, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες και να δοκιμάσουν προϊόντα από 30 κορυφαίους παραγωγούς κρασιού και ποτού. Οι αίθουσες APHRODITE του ξενοδοχείου Intercontinental γέμισαν από την ώρα που άνοιξαν οι πόρτες του φετινού Cellier Wine Fair. Στο κάλεσμα του Cellier ανταποκρίθηκαν πολλοί νέοι άνθρωποι, με πάθος και εντυπωσιακές γνώσεις για το ποιοτικό κρασί.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Cellier Wine Fair παρουσιάστηκαν 25 έργα από φελλό που δημιουργήθηκαν από καλλιτέχνες σε συνεργασία με τις art galleries Astrolavos, στο πλαίσιο της δέσμευσης που ανέλαβαν τα Cellier στην Ώρα της Γης 2013. Τα έργα εκτέθηκαν στην είσοδο της εκδήλωσης στο Intercontinental και απέσπασαν τα θετικότερα σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα στο φετινό Cellier Wine Fair συμμετείχαν οι: Antinori, Bouchard Pere & Fils, Baron Phillipe De Rothchild, Boisset Group, Miguel Torres, Zonin, Bollinger, Champagne Deutz, Petale de Rose, Κτήμα Αϊβαλή, Κτήμα Άλφα, Κτήμα Βίβλια Χώρα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Κτήμα Κιτρούς, Κτήμα Μερκούρη, Σιγάλας, Κτήμα Κατσαρού, Κτήμα Μοντοφώλι, Κτήμα Λυραράκης, Σεμέλη, Κτήμα Τσέλεπου. Μαζί τους τα ξεχωριστά Roots (Μαστίχα, Τεντούρα, Ρακόμελο, Herbs), τα εκλεκτά Cardhu της DIAGEO και Hendrick's της ΑΜΒΥΞ, η μπύρα Delphi, καθώς και delicatessen γεύσεις από τη σοκολάτα Valhrona, το τσάι Kushmi, την Greek Foods Obsession και τα Προϊόντα Ελληνικής Τρούφας, και αξεσουάρ ποτού από την Ευτυχιάδης Αξεσουάρ που γέμισαν της αίθουσες Afrodite I & II του Intercontinental.

Το Cellier Wine Fair, είναι μία ετήσια παράδοση για τα Cellier, αποδεικνύοντας τη διαχρονική παρουσία της πιο ενημερωμένης ελληνικής κάβας αλλά και τη δέσμευση για την παροχή κορυφαίων ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Χορηγός στη φετινή διοργάνωση ήταν η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική την οποία ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική συμβολή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα