Το Γαλακτοπωλείο που συμφέρει

Η Danone λανσάρει 2 νέες γεύσεις στη σειρά Γαλακτοπωλείο, που περιλαμβάνει προϊόντα γιαουρτιού σε πολύ προσιτή τιμή.

Η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα στηρίζει τον Έλληνα καταναλωτή, με γνώμονα την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής, λανσάροντας δύο νέες γεύσεις στο premium σήμα «Γαλακτοπωλείο» και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, που ξεκινούν από 1,75 ευρώ στην τριπλή συσκευασία.

Το υψηλής ποιότητας «Γαλακτοπωλείο», μετά από ολοκληρωμένη σειρά αυστηρών ελέγχων στην πρώτη ύλη και περισσότερες

από 150 εργαστηριακές αναλύσεις σε κάθε παρτίδα κατά τη διάρκεια παραγωγής, εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία του επώνυμου προϊόντος γιαουρτιού, με ανταγωνιστικές τιμές και νέες συσκευασίες των 3 x 200 γραμ. και 1 κιλού.

Το προϊόν διατίθενται σε 3 γεύσεις: Γιαούρτι Αγελάδος με απαλή, μεστή υφή και απολαυστικά δροσερή γεύση που μας ταξιδεύει στις γεύσεις των παιδικών μας αναμνήσεων, Στραγγιστό με Aνθόγαλα, με πλούσια γεύση και υφή και Στραγγιστό 2% με πλούσια γεύση και χαμηλά λιπαρά. Το Αγελαδινό και τα Στραγγιστά διατίθενται σε πακέτο των 3 τεμαχίων, και με έκπτωση 0,90 ευρώ και 1,40 ευρώ αντίστοιχα, ενώ το Στραγγιστό 2% θα το βρείτε και σε συσκευασία του 1 κιλού, με έκπτωση 1,20 ευρώ.

«Διευρύνουμε τη γκάμα του Γαλακτοπωλείου που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2012, προσθέτοντας δύο νέες γεύσεις και συσκευασία του ενός κιλού σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές», επισημαίνει ο Χάρης Φεύγας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., υπογραμμίζοντας πως «Η Danone εξακολουθεί και επενδύει στην τοπική οικονομία, αντιστεκόμενη σθεναρά στις πιέσεις του επιχειρηματικού στίβου. Συμμεριζόμενοι πλήρως τη μειωμένη αγοραστική δύναμη των ελληνικών νοικοκυριών, επιχειρούμε με νέα λανσαρίσματα και προσφορές σε υπάρχοντες και νέους κωδικούς μας».

Στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων η Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., την περίοδο των τελευταίων 3 ετών (2010-2012), έχει επενδύσει συνολικά 18 εκατ. ευρώ, μέσω της υποστήριξης των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Όσον αφορά το σύνολο της κατηγορίας των γιαουρτιών και επιδορπίων, η Danone διατηρεί σταθερά την πρώτη θέση στα Λειτουργικά Γαλακτοκομικά με μερίδιο πάνω από 60%, ενώ στην κατηγορία των παιδικών επιδορπίων έχει αυξήσει το μερίδιο της κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες, φτάνοντας έτσι στο 10%. Καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη των παιδικών επιδορπίων αποτέλεσε το λανσάρισμα του Danone Disney τον περασμένο Φεβρουάριο 2013, σε τιμή χαμηλότερη του 1 ευρώ ανά τεμάχιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γαλακτοπωλείο,galaktopoleio