Σημαντική βράβευση για τη Μαρινόπουλος Α.Ε.

Το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ, συνέβαλε στη διάκρισή της ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας».

Στη σημερινή οικονομική συγκυρία, οι βραβεύσεις εταιρειών που προχωρούν σε σημαντικές επενδύσεις έχουν μια επιπλέον βαρύτητα. Μια τέτοια βράβευση είναι της εταιρείας Μαρινόπουλος Α.Ε, της μεγαλύτερης λιανεμπορικής ελληνικής εταιρία, η οποία απέσπασε μία από τις τρεις μεγάλες τιμητικές βραβεύσεις στα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας», ως η εταιρία με το μεγαλύτερο

επενδυτικό πλάνο στο ελληνικό εμπόριο.

Μετά και την πρόσφατη εξαγορά της Euromax στην Αλβανία, η Μαρινόπουλος συνεχίζει να επενδύει στα Βαλκάνια. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει ένα δίκτυο που περιλαμβάνει 24 καταστήματα στην Αλβανία, 20 στη Βουλγαρία, 16 στην Κύπρο και 1 στα Σκόπια, ενώ έχει ήδη δρομολογηθεί το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στη Σερβία. Σε εγχώριο επίπεδο, η εταιρεία παραμένει ο leader του ελληνικού λιανεμπορίου ως η μοναδική που διαθέτει παρουσία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με ένα δίκτυο 741 καταστημάτων.

«Είναι σημαντικό για εμάς ότι βρισκόμαστε στην κορυφή του ελληνικού λιανεμπορίου σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας είναι να ισχυροποιήσουμε αυτήν την κυριαρχία με επενδύσεις σε νέους τύπους καταστημάτων, εκσυγχρονισμό του δικτύου μας και τεχνολογικές καινοτομίες. Διαχρονικός στόχος της εταιρίας μας παραμένει η διασφάλιση ποιότητας και χαμηλών τιμών για τον Έλληνα καταναλωτή, που είναι πάντα στην καρδιά των αποφάσεών μας», τονίζει ο κ. Jérôme Loubère, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε.

(φωτό: o κ. Γιάννης Μανιάτης, Γραμματέας Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Αργολίδος (δεξιά) και ο κ. Jérôme Loubère, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε., ο οποίος παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας)

Keywords
Τυχαία Θέματα