Οι νότες στο πιάτο μας

Ο ζαχαροπλάστης του διάσημου γαλλικού οίκου γαστρονομίας Maison Dalloyau έρχεται στην Αθήνα για ένα και μόνο μάθημα ζαχαροπλαστικής. Σπεύσατε!

Μετά τα περσινά πολύ επιτυχημένα σεμινάρια ζαχαροπλαστικής με τον Gilles Marchal και τον Eddie Bengghanem, τρίτωσε το… καλό! Αυτή τη φορά η εταιρεία FrezArts Congresses & Communication μάς δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά και να πάρουμε μαθήματα από άλλον έναν κορυφαίο Γάλλο ζαχαροπλάστη, τον

Sebastien Serveau, σεφ πατισιέ του Maison Dalloyau στο Παρίσι. Πάθος του η μουσική στο… πιάτο. Και το ζαχαροπλαστικό του στίγμα; Νότες, παρτιτούρες και κλειδί του Σολ σε μορφή τούρτας.

* Λίγα λόγια για τον Sebastien Serveau: Στην ανταγωνιστική αρένα της παρισινής ζαχαροπλαστικής, το να γίνεις «όνομα» και να αναδειχθείς μεταξύ τόσο άξιων συναδέλφων χρειάζεται σκληρή δουλειά. Το βιογραφικό του Sebastien Serveau φανερώνει έναν ζαχαροπλάστη με στέρεες βάσεις, αγάπη για τη δουλειά και γενναίες δόσεις ταλέντου, στοιχεία που του εξασφάλισαν τη θέση του σεφ ζαχαροπλαστικής στα καλύτερα παρισινά ξενοδοχεία, όπως το Ritz και το Grand Hotel, και σε μερικά από τα πιο αξιόλογα ζαχαροπλαστεία της γαλλικής πρωτεύουσας, με αποκορύφωμα το τρέχον πόστο του στον οίκο γαστρονομίας Dalloyau. Παράλληλα, έχει γράψει περισσότερα από 8 βιβλία, διδάσκει στην Εθνική Ανωτάτη Σχολή Ζαχαροπλαστικής της Γαλλίας (ENSP) και έχει βραβευθεί σε δεκάδες διαγωνισμούς.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου, ώρα 5 - 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο Sofitel, με κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο 50 € και 45 € για τους φοιτητές.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: τηλ.: 210-60.17.650, email: [email protected].
Keywords
Τυχαία Θέματα