Μουσική γευσιγνωσία στο Μέγαρο

Διαμορφώνουμε το πρόγραμμα μας ανάλογα, ώστε την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 20:30 να βρισκόμαστε στο Μέγαρο Μουσικής, στην αίθουσα Βanquet. O λόγος; Σοβαρός... Η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής ολοκληρώνει τη σειρά «Μουσική γευσιγνωσία», έναν ενδιαφέροντα κύκλο μουσικών δείπνων με στόχο την προσέγγιση της μουσικής με διαφόρους τρόπους. Εν προκειμένω, συνδυάζει τις πιο γνωστές όπερες του διάσημου συνθέτη του «Κουρέα της Σεβίλλης» αλλά και λάτρη του καλού φαγητού, Τζοακίνο Ροσσίνι, με εκλεκτό μενού, εμπνευσμένο από τη μουσική του.

Υπό την

Διεύθυνση του Αλέξανδρου Μυράτ, θα ακουστούν αποσπάσματα από τις όπερες: «La scala di seta», «Ο κουρέας της Σεβίλλης», «Tancredi» και «Σταχτοπούτα» με τις φωνές των Μίνα Πολυχρόνου - σοπράνο, Άρτεμη Μπόγρη - μέτζο σοπράνο, Αντώνη Κορωναίο – τενόρο, και Χάρη Ανδριανού – βαρύτονο.

Το «μουσικό» μενού δημιουργεί ο σεφ Ζαν Λουί Καψαλάς και περιλαμβάνει:

Πρώτο πιάτο: γαρίδες και λαβράκι μαριναρισμένο με λεμονανθούς καθώς και κολοκυθάκια με μελισσόχορτο, μέλι και μους γιαουρτιού.Κυρίως πιάτο: κοτόπουλο σχάρας με κρεμμυδάκια κονφί και σάλτσα από βαλσαμικό και τζίντζερ. Συνοδεύεται με πατάτες φούρνου με πορτοκάλι και μαραθόριζα.Επιδόρπιο: Πανακότα με μάνγκο και μους σοκολάτα.

Θα συνοδεύσουμε το μενού μας με ένα ποτήρι λευκό κρασί των Αδερφών Παπαντώνη, «Μέτρον Αριστον», και στο τέλος θα πληρώσουμε 35 ευρώ το άτομο.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210.72.82.333 ή στο www.megaron.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα