Έρχεται η νεά σειρά βιβλίων του Γαστρονόμου!

Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή δωρεάν με την Καθημερινή η νέα σειρά βιβλίων που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Το περιοδικό «Γαστρονόμος» και η Βιβλιοθήκη Γεύσης της «Καθημερινής» προχωρά στην έκδοση μιας νέας σειράς βιβλίων μαγειρικής, από τους σεφ και τη συντακτική ομάδα του περιοδικού με θέμα την «οικιακή οικονομία».

 

Η σειρά αποτελείται από 10 + 1 βιβλία, καθένα από τα οποία καταπιάνεται με ένα διαφορετικό και πρωτότυπο θέμα. Μαθαίνουμε

να αξιοποιούμε τις φρέσκες πρώτες ύλες κάθε εποχής και τις μεταποιούμε, ώστε να μπορούμε να τις απολαμβάνουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς επίσης, και τις απαραίτητες τεχνικές, τα μυστικά συντήρησης των παρασκευών μας, οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται από συνταγές, δοκιμασμένες και επιλεγμένες πολύ προσεκτικά.

 

Αυτή την Κυριακή κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο της σειράς, «Ζύμες για Πίτες»!

 

Φτιάχνουμε βήμα – βήμα εύκολες, αλλά και πιο πολύπλοκες ζύμες, ανοίγουμε φύλλο και μαθαίνουμε όλα τα μυστικά, καθώς και ενδεικιτικές γεμίσεις για κάθε ζύμη.

 

Στα περίπτερα την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, δωρεάν με την Καθημερινή.

 

Ακόμη, στείλτε μας τις δικές σας χειροποίητες δημιουργίες για φύλλο ή πίτα!

 

Κατεβάστε τη φόρμα «Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΥ», που θα βρείτε εδώ, συμπληρώστε την, προσθέτοντας αν θέλετε και φωτογραφία, και στη συνέχεια στείλτε την στο [email protected].Εναλλακτικά, στείλτε μας τις συνταγές σας απευθείας στο [email protected]

 

Ολες οι συνταγές θα «ανέβουν» στο site του «Γαστρονόμου», ενώ οι καλύτερες από αυτές θα δημοσιευθούν σε ένα από τα επόμενα τεύχη του περιοδικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έρχεται, Γαστρονόμου,erchetai, gastronomou