Εμπειρία Starbucks

Γεύση και ποιότητα στον καφέ και τα ροφήματα της γνωστής εταιρείας, σε καλές τιμές.

Όσοι είστε φανατικοί του καφέ, σίγουρα γνωρίζετε πως στη γνωστή αλυσίδα καφέ Starbucks αγαπούν τον καφέ τουλάχιστον όσο κι εσείς!

*Οι επιλογές των Starbucks απευθύνονται σε όσους αναζητούν το διαφορετικό: εκτός από τις πολλαπλές επιλογές ροφημάτων, μέσα από το νέο πρόγραμμα Starbucks Origin Espresso, έχετε πλέον τη δυνατότητα να δοκιμάσετε όποιο ρόφημα επιλέξετε,

με μια διαφορετική ποικιλία espresso από αυτή που έχετε συνηθίσει να απολαμβάνετε μέχρι τώρα: ο Starbucks Ethiopia, περίπλοκος με νότες κίτρου και κακάο, μας υπενθυμίζει τους ισχυρούς δεσμούς των Starbucks με τη γενέτειρα του καφέ και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν νέες, εξίσου απολαυστικές και ξεχωριστές γευστικές νότες.

*Τα ποιοτικά κριτήρια είναι ιδιαίτερα υψηλά: γνωρίζατε πως μόνο το 3% της παγκόσμιας παραγωγής κόκκων Arabica ανταποκρίνεται στα υψηλά ποιοτικά πρότυπα των Starbucks; Η ποιότητα διασφαλίζεται, μεταξύ άλλων και από τα περισσότερα από 250.000 φλιτζάνια που δοκιμάζουν οι ειδικοί του καφέ, μέχρι να επιλέξουν την καλύτερη ποικιλία.

*Γεύση...! Η ιδιαίτερη γεύση κάθε ροφήματος που προσφέρουν οι άρτια εκπαιδευμένοι barista είναι αποτέλεσμα διαρκούς εκπαίδευσης. Με επιμονή στη λεπτομέρεια, οι Starbucks barista δίνουν προσοχή στη γεύση του καφέ, προσθέτοντας τις espresso δόσεις στο κάθε ρόφημα αυστηρά μέσα σε 10’’ από την εκχύλισή του από τη μηχανή, ενώ με τη χρήση χρονομετρητών διασφαλίζουν ότι το ρόφημα θα είναι πάντα το ίδιο τόσο γευστικό όσο και ποιοτικό.

*Τιμή: Όλα τα παραπάνω, με την ιδανική σχέση ποιότητας, ποσότητας και τιμής. Τώρα πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα όπως Cappuccino, Espresso Freddo, Καφές Φίλτρου και Starbucks Frappe με μόλις 2.50 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα