H Lufthansa σερβίρει γεύσεις Ελλάδας

Ο καλύτερος, ίσως, πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό είναι τα ίδια της τα προϊόντα, που κλείνουν μέσα τους, το καθένα με τον τρόπο του, τη γεύση και την παράδοση της ελληνικής γης. Αυτή την αδιαμφισβήτητη αλήθεια αναγνώρισε η Lufthansa, η οποία αναβαθμίζει περαιτέρω τις υπηρεσίες προς τους πελάτες της με την προώθηση διακεκριμένων ελληνικών προϊόντων.Έτσι, ενόσω περιμένετε την πτήση σας στη Business

Lounge του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», από αυτόν τον μήνα θα μπορείτε να αγοράσετε κι ένα τσίπουρο Dark Cave της οικογένειας Τσιλιλή...

Η ιδέα ξεκίνησε το 2011, σε συνεργασία με τα Hellenic Duty Free, και ο στόχος της εταιρείας ήταν να προσφέρει μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία στους εκλεκτούς της πελάτες. Έκτοτε, όλο και περισσότεροι διακεκριμένοι Έλληνες παραγωγοί προσφέρουν τα προϊόντα τους στους πελάτες της Lufthansa Business lounge*, για να τα απολαύσουν επί τόπου αλλά και να τα αγοράσουν ως γευστικό αναμνηστικό.

Η πρωτοβουλία έτυχε θερμής αποδοχής από τους επιβάτες της εταιρείας. Ανάμεσα στα προϊόντα που διατίθενται, τα κρασιά από τους αμπελώνες «Κτήμα Παπαγιαννάκος» και «ΓΑΙΑ Οινοποιητική», οι μαρμελάδες «Παπαγιαννίδη», μέλι, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και θαλασσινό αλάτι από τη “Navarino Icons”, ελιές από τη «Γαία». Παράλληλα, πολλές ελληνικές μεσογειακές σπεσιαλιτέ προσφέρονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, ως ντιπ και εδέσματα, όπως γραβιέρα Νάξου, λαδοτύρι Μυτιλήνης, λουκάνικο Λευκάδας, φάβα, μελιτζανοσαλάτα.

Διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το δίκτυο των συνεργατών της, η Lufthansa από το Μάρτιο του 2013 εγκαινιάζει δύο νέες συνεργασίες με την Οινοποιία Χατζηβαρύτη που θα είναι παρούσα με τον βραβευμένο ερυθρό οίνο «Γουμένισσα» και την οικογένεια Τσιλιλή με το σπάνιο τσίπουρο «Dark Cave»– εκλεκτό τσίπουρο που παλαιώνεται σε βαρέλια για 5 χρόνια. Τα δύο αυτά προϊόντα θα συμπληρώνουν τη μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών ουίσκι, κονιάκ και Metaxa «Private Reserve», ενώ θα διατίθενται και στα Hellenic Duty Free.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lufthansa, Ελλάδας,Lufthansa, elladas