Ζωντανός σε πηγάδι έπειτα από εννέα μέρες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΖωντανός σε πηγάδι έπειτα από εννέα μέρεςΠέμπτη, Οκτώβριος 27, 2016 - 14:50

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του 52χρονου Δημήτρη Αβάσταγου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 17 Οκτωβρίου στην περιοχή Αγία Θέκλη της Κεφαλλονιάς.

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο αγνοούμενος άνδρας εντοπίστηκε ταλαιπωρημένος αλλά ζωντανός μέσα σε ένα ξεροπήγαδο (!), βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία των οικείων του.

Τμήματα της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, συγγενείς και φίλοι αναζητούσαν επί εννέα

ημέρες τον 52χρονο κάτοικο Αγίας Θέκλης, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.

Μάλιστα, για την εξαφάνιση είχε εκδοθεί και Silver Alert ύστερα από σχετική εισαγγελική εντολή. Τελικά, ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο αγνοούμενος εντοπίστηκε σώος χθες.

Τον Δημήτρη Αβάσταγο βρήκε μέσα στο ξεροπήγαδο ένας εξάδελφός του, ενώ πολύ γρήγορα έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν.

Στο νοσοκομείο

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 52χρονο στο νοσοκομείο Ληξουρίου για τις πρώτες βοήθειες, καθώς ο οργανισμός του ήταν αρκετά αδύναμος ύστερα από 10 ημέρες χωρίς τροφή και νερό.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, σε γενικές γραμμές η υγεία του είναι σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο ακόμη και σήμερα.

Προς το παρόν, άγνωστες παραμένουν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, τις οποίες διερευνά η Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα