Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 24 Οκτωβρίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τρίτης 24 ΟκτωβρίουΤρίτη, Οκτώβριος 24, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα. Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι. Δεν χρειάζεται να επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις των καιρών και να αλλάζετε συνέχεια τρόπο ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό σάς διώχνει προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχτούν με το όνομά τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μη δημιουργείτε προβλήματα

με τη συμπεριφορά σας. Το πλανητικό σκηνικό επιδρά θετικά σε συναντήσεις, επαφές και συναλλαγές - έστω και αν κάποιες επιτευχθούν μετ' εμποδίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από την ψυχική εξάντληση που σας δημιουργεί το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας πιάνει ανασφάλεια και φόβος για τα αισθήματά του. Μία ειλικρινή συζήτηση με τα οικεία σας πρόσωπα θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ: Εάν καθίσετε και ακούσετε τι έχουν να σας προτείνουν τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα γλιτώσετε από περιττά έξοδα. Κάντε καλύτερες διαπραγματεύσεις για ό,τι σάς ενοχλεί και κερδίστε καλύτερες συνθήκες εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να χάνετε χρόνο με αναβολές και καθυστερήσεις. Μέσα από ουσιαστικό διάλογο δώστε στον σύντροφό σας να καταλάβει ποια είναι αυτά που σας πληγώνουν στη συμπεριφορά του.

ΖΥΓΟΣ: Θα αλλάξουν τόσα στη ζωή σας, που είναι σκόπιμο αυτή τη φορά να κοιτάξετε πίσω και να ξαναθυμηθείτε τις εμπειρίες σας μία προς μία, ώστε να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από λάθη. Μην αφήσετε κάποιους επιτήδειους να σας φορτώσουν λάθη ή ευθύνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τις διευκολύνσεις που θα έχετε, χωρίς απληστία, και θα κατακτήσετε τους στόχους σας. Πολλά θα αλλάξουν στις συνήθειές σας και στις σχέσεις σας, ενώ θα αναλάβετε νέες υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλές οι συμβουλές των άλλων, αλλά πρέπει πρώτα να περνούν από διεργασίες. Να είστε πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας και να μην ανοίγεστε εύκολα. Αξιοποιήστε την προσφορά αγάπης που σας δείχνουν κάποια συγκεκριμένα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ. Τη στιγμή που δεν μπορείτε, δεν χρειάζεται να φορτώνεστε τα βάρη των άλλων. Η επέμβαση ενός φίλου σας θα δοκιμάσει τη συναισθηματική σας σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην καταναλώνετε την ενέργειά σας σε εργασίες που δεν αποφέρουν ό,τι περιμένετε. Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη ανανέωσης, γι' αυτό βοηθήστε τη με ένα ταξιδάκι. Οι πιέσεις που δέχεστε δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αναλώνεστε σε πολλές υποθέσεις. Αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα δεχτείτε από κάποια κακόβουλα άτομα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα