Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 21 Μαρτίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τρίτης 21 ΜαρτίουΤρίτη, Μάρτιος 21, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Για το μόνο που σας κατηγορεί ο σύντροφός σας ότι δεν του αρέσει είναι οι ξαφνικές μεταλλαγές στη διάθεσή σας. Κρατήστε στη σχέση σας μόνο ό,τι αρέσει και στους δυο σας. Αποτινάξτε πράγματα που δεν λειτουργούν πια.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποδεχθείτε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας ανοίξουν καινούργιες προοπτικές. Δείξτε την εκτίμησή σας σε κάποια άτομα που το αξίζουν, και όχι σε όλους. Οι σαφείς διακανονισμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον σκοπό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβείτε σε συζητήσεις που είναι απαραίτητες για τα καινούργια

σας σχέδια. Αποφύγετε να κλειστείτε στον κόσμο που έχετε πλάσει στο μυαλό σας και σταματήστε με κάθε τρόπο τις αναδρομές στο παρελθόν, μια που οι αναμνήσεις σε αυτόν τον τομέα σάς θλίβουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας θα διαπερνά το περιβάλλον και θα λειτουργεί προς όφελός σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε τις συνεργασίες σας πιο ουσιαστικές για να είναι περισσότερο αποδοτικές. Τολμήστε να εκπληρώσετε όνειρα που δεν φανταζόσασταν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν. Για να δράσετε δυναμικά στον επαγγελματικό σας χώρο, περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ενέργεια που έχετε είναι μεγάλη και κάνει θαύματα στη διάθεσή σας. Μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα που θα σας αποπροσανατολίσουν. Μη ρισκάρετε τα πάντα μόνο και μόνο επειδή σας πιάνει υπέρμετρος ενθουσιασμός.

ΖΥΓΟΣ: Αντί να παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες, προτιμήστε να τις διασφαλίσετε. Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κάντε πράξη τα πιο τρελά σας όνειρα με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν πλήττετε παράφορα στην επαγγελματική σας ζωή, μη το λέτε, απλώς αλλάξτε την. Κάποιες φορές η ακραία συμπεριφορά σας φτάνει τους άλλους σε οριακά σημεία. Φροντίστε να γνωρίζετε καλά τα δεδομένα, προτού κάνετε οποιαδήποτε βαρυσήμαντη δήλωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην καταπιέζετε τους συνεργάτες σας με υπερβολικές απαιτήσεις, όταν αυτοί δεν σας ζητούν τίποτα. Βρείτε χρόνο τόσο για να ξεκουραστείτε όσο και για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Μέσα από συζητήσεις κατοχυρώστε κάποια κεκτημένα σας, τα οποία οι άλλοι δεν παραδέχονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή πιστεύετε ότι δίνετε περισσότερα, μην απαιτείτε ανταλλάγματα από τους γύρω σας. Πρώτα πάρτε πρωτοβουλίες σε σοβαρά θέματα και μετά ανακοινώστε τα στους άλλους. Μην επιτρέψετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον να σας πνίγει, όσο και αν το αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις. Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν. Στηριχτείτε στις ικανότητές σας και μην πιάνεστε από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε να δεσμευτείτε, εάν δεν έχετε γνώση των πραγματικών καταστάσεων. Για να είστε όλοι ωφελημένοι, αξιοποιήστε τις ικανότητές σας αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας. Μη χαλάτε την ψυχική σας ισορροπία στηριζόμενοι σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα