Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 16 Ιανουαρίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τρίτης 16 ΙανουαρίουΤρίτη, Ιανουάριος 16, 2018 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε το λόγο. Αν δοκιμάσετε τη σχέση σας, ίσως οι συνθήκες γίνουν πιο δύσκολες απ' ό,τι φαντάζεστε. Από αυτά που θα υποσχεθείτε μέχρι αυτά που θα πράξετε υπάρχει απόσταση.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε ύστερα από αρκετό καιρό, τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Αρκετή βοήθεια θα έχετε από τις υπάρχουσες

σχέσεις σας, ενώ παράλληλα θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείται να ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά, αν θέλετε να εξελιχθείτε μέσα στη σχέση σας. Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα, γι' αυτό εκφραστείτε με ειλικρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μην υπάρξουν καβγάδες φροντίστε να μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Ενα ξεκαθάρισμα με καλοπροαίρετη διάθεση θα είναι χρήσιμο. Συνειδητοποιήστε ότι το απόθεμα των δυνάμεών σας δεν είναι επαρκές για να βγάλετε άνετα τη μέρα.

ΛΕΩΝ: Η προσωπική ζωή και το σπίτι θα απαιτήσουν νέα έξοδα, λόγω απρόβλεπτων ζητημάτων που θα προκύψουν. Πρέπει να εξισορροπήσετε τα συναισθήματά σας, γιατί κάποιες φορές γίνονται θυελλώδη και κάποιες άλλες κρύβονται πίσω από ένα ήρεμο παρουσιαστικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προστατέψτε την υγεία σας από την ένταση και τον εκνευρισμό. Καλή η μυστικότητα που θέλετε να διατηρείτε στην προσωπική σας ζωή, αλλά μην το παρακάνετε. Κάντε το καλύτερό σας χωρίς να περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή.

ΖΥΓΟΣ: Θα ήταν χρήσιμο να ζητήσετε τη στήριξη αγαπημένων προσώπων και καλών φίλων, ώστε να βγείτε από τα αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν. Τώρα δεν είστε σε θέση να κρίνετε σωστά, αλλά αργότερα, όταν οι δυσκολίες θα είναι λιγότερες, θα σας είναι πιο εύκολο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να σας πουν πόσο χρήσιμοι είστε στον χώρο της εργασίας σας. Το κλίμα θα είναι κάπως περίεργο και έκτακτες υποχρεώσεις θα πιέσουν τις ήδη υπάρχουσες. Δώστε τις μάχες σας, χωρίς όμως να ρισκάρετε τα κεκτημένα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλό θα ήταν να μη δώσετε συνέχεια σε ό,τι ακούσετε, γιατί κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε και να παρερμηνευτούν τα λόγια σας. Τα διλήμματα που κυριαρχούν στη ζωή σας δεν βοηθούν να αποφύγετε τις στενόχωρες σκέψεις και δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προκαλέστε τον εαυτό σας, ερχόμενοι αντιμέτωποι με τα πραγματικά σας αισθήματα. Αποκτήστε σαφέστερη ιδέα σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε στη ζωή σας. Διαμορφώστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, αρχίζοντας με την απογραφή των πράξεών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίστε να αλλάζετε τον τρόπος σκέψης σας σε σχέση με αυτά που πραγματικά θέλετε. Εντοπίστε τα θέματα που σας μπλοκάρουν και καθυστερούν τα σχέδιά σας. Ισως διαπιστώσετε πως ορισμένες πεποιθήσεις σας λειτουργούν ανασταλτικά για την πρόοδό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ανάγκη σας για νέες διασυνδέσεις θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να επικοινωνείτε σωστά. Εξετάστε τους ρόλους που παίζετε τόσο εσείς και οι άλλοι γύρω σας και δεχτείτε τη ζωή όπως έχει σκηνοθετηθεί.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα