Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 17 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οι υπερβολικές υποχρεώσεις σας θα δώσουν αφορμή στο ταίρι σας να κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας. Επιλέξτε μαζί τους κοινούς σας φίλους, αφού έχει λόγους να αμφισβητεί την εχεμύθειά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλετε την τάξη σε οικογενειακά θέματα και μη δώσετε περιθώρια για προβλήματα. Μη χάνετε τους ρυθμούς σας από παρεμβολές των γύρω σας, αλλά βρείτε τις ουσιαστικές αιτίες σε ό,τι σας αγχώνει. Καλύτερα να μη μιλάτε για τα σχέδιά σας πριν αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βασίζεστε μόνο στην καλή διάθεση των άλλων για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Οι εντάσεις και οι γκρίνιες

θα υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα. Θα έχετε αρκετή όρεξη για περιπέτεια και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή εκδρομή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεώστε τα σχέδιά σας και μην παραμένετε σε παλιές καταστάσεις. Ξεδιπλώστε τον εαυτό σας, ακόμα κι αν οι πιέσεις σας φαίνονται ανυπέρβλητες. Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο ζωντανή.

ΛΕΩΝ: Θα περάσετε καλύτερα αν διαφωνήσετε και λίγο, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσει. Μην πάρετε τόσο σοβαρά τα πικρόχολα σχόλια που θα κάνει ένα άτομο του περιβάλλοντός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη σχέση σας για να σας φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σας, αλλά, για να μη δυσκολέψει, αποφύγετε να θίξετε την αξιοπρέπειά του. Εστιάστε την προσοχή σας σε ένα επαγγελματικό θέμα που έχει αρκετές δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε την αγάπη με το πάθος και θα ζήσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες σας να είναι επιπόλαιοι, αλλά εσείς σηκώνετε μπαϊράκι χωρίς ιδιαίτερη αφορμή. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μόνο σε πράγματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αντιδράτε με άσχημο τρόπο στα λόγια ενός φίλου που είναι καλοπροαίρετα. Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο, ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα αισθηματικά θέματα και δώστε άμεσες λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνο με σοβαρότητα θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι αξίζετε πολύ περισσότερα. Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μη σας προλάβουν τα γεγονότα. Μια οικονομική συμφωνία στον εργασιακό χώρο θα επιτευχθεί χάρη σε εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι κανόνες που έχετε θέσει στις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται. Απελευθερωθείτε από συναισθήματα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η σχέση σας. Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες που θα σας προσφέρουν ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε σε κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε, για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις. Αποδεχθείτε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήνετε την παράφορη ζήλια σας να μεγεθύνει τις καταστάσεις. Κλέψτε τις εντυπώσεις στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις με την τόλμη και τη γοητεία σας. Χωρίς να παίρνετε ανταλλάγματα, μην αφήνετε τους γύρω σας να απαιτούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα