Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 5 Οκτωβρίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 5 ΟκτωβρίουΠέμπτη, Οκτώβριος 5, 2017 - 13:16

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιξοότητες γύρω από τα εργασιακά θέματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Ακόμα και αν δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, πρέπει να δείτε καλοπροαίρετα τις αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετά ενισχυμένη θα είναι η τύχη σας στον συναισθηματικό τομέα. Ενα νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας θα αναπτερώσει σημαντικά το ηθικό σας. Μην κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας πριν σιγουρευτείτε για την επιτυχία τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το σκηνικό της ημέρας

θα είναι σύνθετο για εσάς. Από τη μια, θα σας βαραίνουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις και, από την άλλη, οι εξελίξεις στον εργασιακό τομέα θα δημιουργούν καινούργιες εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανθρωποι και περιστατικά θα επηρεάζουν τη διάθεσή σας και θα σας αναγκάζουν να πάρετε καινούργιες αποφάσεις, οπότε θα πρέπει να οργανώσετε και να καταστρώσετε νέα σχέδια. Μη δώσετε αφορμές για σχόλια που μπορεί να τα βρείτε μπροστά σας.

ΛΕΩΝ: Ημέρα εσωτερικών αναζητήσεων σήμερα και θα προσπαθήσετε εναγωνίως να ανακαλύψετε το βάθος μιας κρυμμένης αλήθειας ή την αιτία ενός γεγονότος που σας βασανίζει. Βρείτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρίσκεστε ένα βήμα προτού υλοποιήσετε τον στόχο σας, γιατί ξέρετε πλέον τι μπορείτε να πετύχετε με ποιον τρόπο και τώρα είστε καθ' όλα έτοιμοι να το διεκδικήσετε. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχετε αφήσει στην τύχη τους.

ΖΥΓΟΣ: Η εξέλιξη των προσωπικών σχέσεων σας υποχρεώνει να αλλάξετε κάποια από τα σχέδιά σας. Στον οικονομικό τομέα φροντίστε να μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας. Κάντε καινούργιες γνωριμίες για να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την κοινωνική ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε, γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι, ειδικά τώρα που πρόκειται να ανοίξουν για εσάς νέες επαγγελματικές πόρτες. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας αποφύγετε παγίδες στον εργασιακό χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ψυχολογική διάθεσή σας αρχίζει να βελτιώνεται μαζί με μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στην ερωτική ζωή σας. Γνωριμίες με άτομα που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα κάνοντας από τώρα έναν καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό και καταδικάζοντας τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Προχωρήστε μπροστά, αφήνοντας πίσω όσα σας έχουν πονέσει και σας έχουν πληγώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επηρεάζεστε από αυτά που σας λένε οι άλλοι, αλλά αντιμετωπίστε τα εργασιακά θέματα και τα άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντός σας με σοβαρότητα και θάρρος. Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο στη σχέση σας και θα ανακαλύψετε όσα σας φέρνουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη ρισκάρετε με αβέβαιες κινήσεις, ειδικά τώρα που κάτι πάει να αλλάξει στον αισθηματικό τομέα και επιβάλλεται να συμβάλετε και εσείς με τη συμπεριφορά σας. Ξεκινήστε σταθεροποιώντας συνεργασίες που μπορεί να αποδώσουν σταδιακά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα