Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου

07:17 9/2/2018 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 9 ΦεβρουαρίουΠαρασκευή, Φεβρουάριος 9, 2018 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας χωρίς να ζυγίσετε κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα. Κάντε με άνεση ό,τι είναι απαραίτητο για να επιτύχετε στις δύσκολες υποθέσεις σας, που εδώ και αρκετό καιρό σας έχουν αγχώσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα. Μετριάστε την ενέργειά

σας, καθώς τα υπερβολικά αποθέματα θα σας ωθήσουν σε λάθη και θα ανατρέψουν σχέδια που είχαν δρομολογηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρασυρθείτε από τις ευκαιρίες, γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα. Δείτε με καθαρό μυαλό τις προοπτικές που έχετε στον συναισθηματικό τομέα και μην ακροβατείτε με ελπίδες που κατασκευάζετε, ενώ ξέρετε ότι δεν έχουν βάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη, για να ζήσετε το όνειρό σας. Δουλέψτε πάνω στις δύσκολες υποθέσεις σας και προσπαθήστε για ένα καλό τέλος, χωρίς να πιέσετε τρίτους που δεν είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολλές και απρόσμενες. Αναδιοργανωθείτε, για να διορθώσετε τα τρωτά σημεία σας ή να ανακαλύψετε παρασκήνια που λειτουργούν σε βάρος σας και να τα περιορίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, για να μην εξιδανικεύετε ή ισοπεδώνετε τα πάντα. Βρείτε τους πόρους που χρειάζονται τα επαγγελματικά σχέδιά σας για να υλοποιηθούν, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση των υποθέσεών σας.

ΖΥΓΟΣ: Στην επιφάνεια θα έρθουν οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν που ζητούν απεγνωσμένα διευθέτηση. Γίνετε πιο συγκεκριμένοι σχετικά με αυτό που σας λείπει από τη ζωή, για να μπορέσετε να καλύψετε τα κενά και οι προσπάθειές σας να μην πάνε χαμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευχάριστες ειδήσεις θα επισκιαστούν από την εξαπάτηση από άτομα που δεν υποψιαζόσασταν. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο ταξίδι, επιχειρήστε το. Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι ακριβό, κάντε το αφού πρώτα έχετε υπολογίσει το πώς θα καλύψετε το έξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιοι θα αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας και σίγουρα δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Προσέξτε την υγεία σας, την ψυχολογική ισορροπία σας, τις υποχρεώσεις σας στους δικούς σας και τα δύσκολα που δεν θα λείψουν από το περιβάλλον του εργασιακού χώρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην μπείτε στο παιχνίδι της κόντρας και των συγκρούσεων. Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε τον λόγο και μην αφήσετε τους άλλους να θεωρήσουν ό,τι σας νίκησαν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε, όταν δείτε ότι η ένταση στον χώρο είναι διάχυτη. Το ότι έχετε αρκετή εύνοια δεν διορθώνει την κατάσταση, γι' αυτό κρατήστε τον ενθουσιασμό σας για αργότερα και μην μπείτε σε ξένα χωράφια.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτιμήστε να μείνετε με τον σύντροφό σας, καθώς αυτός έχει τρόπο να σας ηρεμήσει. Θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, αλλά τα νέα έξοδα που θα προκύψουν αιφνίδια, θα έχουν άμεση επιρροή στον προϋπολογισμό σας, που είναι ήδη οριακός.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα