Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 14 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, μη διστάσετε να βρείτε άκρη στις σημαντικές συνεργασίες σας. Στο χέρι σας θα είναι να αποφύγετε κάποια ρήξη με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ως διά μαγείας θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αξίες των προβλημάτων σας και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τα καταπολεμήσετε από τη ρίζα τους, για να αποκτήσετε την ψυχική σας ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινήστε κάτι καινούργιο είτε αυτό θα αφορά συνεργασία είτε μία σχέση. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική και συναισθηματική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί,

κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι αρκετά απαιτητική και πιεστική, σε σημείο που να θέλετε να τα αφήσετε όλα. Κάντε υπομονή και οι αλλαγές που θα γίνουν, έχουν να σας προσφέρουν μόνο καλό. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και δείξτε στους άλλους τι μπορείτε να πετύχετε.

ΛΕΩΝ: Καινούργιοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας και η έξυπνη στρατηγική θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές πριν προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις. Θα γίνει μια αναμόρφωση στη ζωή σας και οι διαδικασίες ανανέωσης δεν θα είναι τόσο εύκολες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όλα έχουν τον τρόπο τους για να γίνουν, όπως επίσης και το αντίστοιχο τίμημα. Πρέπει πάση θυσία να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε εντατικά για να γίνουν όλα όπως πρώτα. Κάντε μια προσπάθεια να ενισχύσετε την τύχη σας που δεν σας έχει εγκαταλείψει.

ΖΥΓΟΣ: Καμιά φορά μέσα από λόγια μπορεί να βρείτε έξυπνες και σωτήριες λύσεις για την πορεία σας. Διάφορα εξωτερικά γεγονότα σάς κάνουν από τη μία να είστε δυνατοί, αλλά από την άλλη να φέρεστε εριστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αιφνίδιες αλλαγές σε σχέδια θα σας προκαλέσουν άγχος και αστάθεια στις σχέσεις σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και ελέγξτε προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σας. Βοηθήστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην πιστεύετε όποια υπόσχεση σας δίνουν, ενώ ξέρετε ότι δεν έχει αντίκρισμα. Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και σταματήστε να ζείτε μέσα σε ουτοπίες. Μερικές σχέσεις σας χρειάζονται αλλαγές για να προχωρήσουν και να έχουν διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια οικογενειακή αναταραχή ίσως ανατρέψει τα σχέδιά σας, αλλά θα ομορφύνει το κλίμα ανάμεσά σας. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε ό,τι αφορά την υγεία σας, αλλά και των πολύ αγαπημένων σας προσώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πιθανότητα να αδράξετε σημαντικές ευκαιρίες θα είναι μεγάλη. Η ικανότητα να αξιοποιείτε τις συζητήσεις θα σας οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκρατηθείτε ως προς την υπερβάλλουσα και καταπιεστική συμπεριφορά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα, παρόλο που κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν προ εκπλήξεων. Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές που δρουν παρασκηνιακά.

Keywords
Τυχαία Θέματα