Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 6 Μαΐου

11:55 6/5/2019 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 6 ΜαΐουΔευτέρα, Μάιος 6, 2019 - 11:55

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε την πυγμή σας και την ικανότητά σας να αναγνωρίζετε ποιοι θέλουν πραγματικά το καλό σας και χτυπήστε κατά πρόσωπο αυτούς που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Ατομα κύρους δείχνουν έτοιμα να σας στηρίξουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ικανοποιήστε τις επαγγελματικές σας ανησυχίες μόνο εάν υπάρξει αντάλλαγμα. Μη χαρίζεστε ή αφήνετε ασάφειες να προκαλούν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και προστριβές. Αρχίστε να κάνετε όνειρα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να τους δώσετε μορφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι κολακείες

που ακούτε μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε όμορφα, καλό θα ήταν όμως να σας βάλουν σε πειρασμό και να σκεφτείτε γιατί σας τις λένε. Πλησιάστε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και λύστε τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να σας εμπιστευτούν οι συνεργάτες σας πρέπει να τους δείξετε την αξία σας. Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να τους πείσουν, αν δεν συνοδεύονται από έργα. Η ρομαντική σας διάθεση είναι αρκετά ανεβασμένη, αλλά πρέπει να είστε και κάπως επιφυλακτικοί.

ΛΕΩΝ: Με γνώμονα τη λογική προχωρήστε σε πράξεις, γιατί οι οι βιαστικές κινήσεις για να πάρετε κάποιους με το μέρος σας δεν θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Μην παρασυρθείτε σε ουτοπίες που θα σας απογοητεύσουν και θα ρίξουν την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προστατέψτε τα δικαιώματά σας για να μην αφήνετε στους άλλους περιθώρια να τα καταπατήσουν. Φανείτε προνοητικοί στην επιλογή που θα κάνετε για να διαλέξετε συνεργάτες. Οι εντάσεις και οι προστριβές στον εργασιακό χώρο θα μειωθούν στο ελάχιστο.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τάξη στην καθημερινότητά σας και ασχοληθείτε με τον αισθηματικό σας τομέα. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορούν να σας αποδώσουν τα μέγιστα. Αναμένονται αρκετές αλλαγές που δεν πιστεύατε ότι μπορούσαν να γίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν έχει νόημα να αγχώνεστε για πράγματα που δεν εξαρτώνται από εσάς τους ίδιους. Επικεντρωθείτε στις προσωπικές ανάγκες σας και προωθήστε τα σχέδιά σας. Μη γίνεστε υπερβολικά εύθικτοι και στενοχωριέστε για τις κριτικές που σας γίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μαζέψτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια. Οι δισταγμοί και οι φοβίες που έχετε μόνο καθυστέρηση φέρνουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας και αρχίστε να τους υλοποιείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό θα βρείτε τις λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Η νευρικότητα και ο εγωισμός θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και θα σας απομακρύνουν από τις ανάγκες σας και τα θέλω σας, ενώ θα εκνευρίσουν τα κοντινά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα εκδηλώσει για εσάς συναισθήματα που μέχρι τώρα δεν είχατε αντιληφθεί και υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας. Αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων, χωρίς να σας πιάνει ο συνηθισμένος σας πανικός.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετές ευκαιρίες θα υπάρχουν στον επαγγελματικό χώρο, καθώς οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που θα έχετε με συνεργάτες σας θα ευνοήσουν τα σχέδιά σας. Η επικοινωνία με τα άτομα της εργασίας σας θα είναι πολύ καλή, αν σκοπεύετε να κλείσετε συμφωνίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα