«Ύποπτη η διαρροή των φωτογραφιών της Μελισσαροπούλου» λέει ο συνήγορός της

15:28 6/3/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Ύποπτη η διαρροή των φωτογραφιών της Μελισσαροπούλου» λέει ο συνήγορός τηςΤετάρτη, Μάρτιος 6, 2019 - 15:28

❱❱ Για ύποπτες προθέσεις κατηγόρησε ο Σάκης Κεχαγιόγλου το πρόσωπο που ανάρτησε στο facebook φωτογραφίες στις οποίες...

... εμφανίζεται η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου να κάνει χρήση ναρκωτικών, καθώς αυτό έγινε λίγες ημέρες προτού το νεαρό μοντέλο καθίσει στο εδώλιο του κινεζικού δικαστηρίου για τα 2,6 κιλά κοκαΐνης τα οποία βρέθηκαν στις αποσκευές του.

«Αν είχε αγαθές προθέσεις αυτός

που τις διέρρευσε, θα τις είχε αναρτήσει επωνύμως. Το ότι διέγραψε το προφίλ του μετά δημιουργεί την υποψία ότι κάτι έχει να κρύψει. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να επιτύχει ή να συμβάλλει στην καταδίκη της Ειρήνης. Φοβάται την ενδεχόμενη αθώωσή της και την κατάθεσή της…» τόνισε ο συνήγορος της 21χρονης.


Φωτογραφίες με «πρωταγωνίστρια» την Ειρήνη Μελισσαροπούλου

Αναφερόμενος στη δίκη που αρχίζει στις 7 Μαρτίου στο Χονγκ Κονγκ, ο Σάκης Κεχαγιόγλου επισήμανε ότι οι δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η υπεράσπιση της 21χρονης είναι μεγάλες, καθώς ο νόμος για τα ναρκωτικά στην ασιατική χώρα είναι εξαιρετικά αυστηρός.

«Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη δίκη. Οι νόμοι στο Χονγκ Κονγκ είναι ιδιαίτερα αυστηροί και για την ποσότητα κοκαΐνης που συνελήφθη προβλέπεται ποινή κάθειρξης 24 έως 27 ετών…» είπε χαρακτηριστικά. Η 21χρονη, η οποία συνελήφθη σε ηλικία 19 ετών τον Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη μέσα στο σακίδιό της, μεταφέρθηκε στη φυλακή ενηλίκων μία ημέρα αφότου έκλεισε τα 21 της χρόνια. Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ισχυρίζεται ότι είναι θύμα σπείρας, που την εκμεταλλεύτηκε, χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό για τα ναρκωτικά που μετέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα