Ξύπνησε από κώμα ενώ είχε γίνει μαμά

ΚΟΣΜΟΣΞύπνησε από κώμα ενώ είχε γίνει μαμάΤρίτη, Απρίλιος 14, 2015 - 19:12

Τέσσερις μήνες βρισκόταν σε κώμα η Σαρίστα Γκάιλς (φωτό) από το Τενεσί των ΗΠΑ ύστερα από τροχαίο, κατά το οποίο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, έπεσε με ταχύτητα πάνω σε κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα η κοπέλα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Απ' ό,τι φαίνεται, εκείνο που συνέβαλε στο να ξυπνήσει ήταν μια φωτογραφία του γιου της, τον οποίο έφερε στον κόσμο στα τέλη Ιανουαρίου.

Η Γκάιλς ήταν

τεσσάρων μηνών έγκυος όταν έπεσε θύμα αυτοκινητικού δυστυχήματος στις 6 Δεκεμβρίου. Οι γιατροί είχαν πει στην οικογένειά της ότι οι πιθανότητες να βγει από το κώμα ήταν μόλις 10%. Το μωρό που γέννησε, ζύγιζε μόλις 500 γραμμάρια και οι πιθανότητες να ζήσει ελάχιστες. Μαμά και γιος νίκησαν όμως τον νόμο των πιθανοτήτων.

Πρώτη ένδειξη

Οταν ο πατέρας της έδειξε στην 20χρονη φωτογραφία του μωρού της, εκείνη ακολούθησε την εικόνα με το βλέμμα της. Ηταν η πρώτη ένδειξη του ξυπνήματός της. Οσο για το βρέφος, έχει πάρει βάρος και πλέον ζυγίζει τρία κιλά.

«Η Σαρίστα ξύπνησε και επικοινωνεί μαζί μας ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της ή σφίγγοντάς μας το χέρι. Δόξα τω Θεώ. Αναγνώρισε τον πατέρα της» ανάρτησε η οικογένειά της στο facebook. Θεία της κοπέλας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι η οικογένειά της κρατούσε ζωντανές της ελπίδες της, παρά την αποκαρδιωτική διάγνωση των γιατρών. «Αυτοί είχαν χάσει κάθε ελπίδα. Εμείς όχι. Αγωνίστηκε σκληρά» δήλωσε η Μπέβερλι Γκάιλς.

Keywords
Τυχαία Θέματα