Ξέρεις το Κοράνι; Πάρε μια σκλάβα!

ΚΟΣΜΟΣΞέρεις το Κοράνι; Πάρε μια σκλάβα!Τετάρτη, Ιούνιος 24, 2015 - 18:31

Οι τζιχαντιστές δίνουν έπαθλα για την «αποστήθιση» του ιερού βιβλίου τους

Καλούνται να αποδείξουν ότι γνωρίζουν απέξω μεγάλα κομμάτια του ιερού βιβλίου τους και επιβραβεύονται γι' αυτό με «αλλόθρησκες» σκλάβες του σεξ. Ενα ακόμα επεισόδιο της παρανοϊκής σκέψης και δράσης των μελών του Ισλαμικού Κράτος «προβάλλεται» με φόντο το Ραμαζάνι, τη μεγάλη γιορτή των απανταχού μουσουλμάνων. Οπως προκύπτει από διαφήμιση των τζιχαντιστών που αναρτήθηκε στο twitter,

στη Χασάκα της βόρειας Συρίας διοργανώνεται διαγωνισμός αποστήθισης του Κορανίου, στον οποίο μεταξύ των κορυφαίων επάθλων είναι σκλάβες Γιαζίντι.

Εκτός από σκλάβες του σεξ η διαφήμιση, στην οποία το ισλαμικό καθεστώς αναφέρεται ως «Μπαράκα» (σημαίνει «ευλογία»), υπόσχεται στον τέταρτο και πέμπτο του διαγωνισμού, ο οποίος φέρεται να διοργανώνεται σε διάφορα τεμένη της Συρίας, χρηματικά έπαθλα. Η διάρκεια του διαγωνισμού, πάντα σύμφωνα με την αναρτημένη στο διαδίκτυο διαφήμιση, είναι επταήμερη και ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου.

Οι γυναίκες της μειονότητας Γιαζίντι, που διατηρεί πολλά στοιχεία των κουρδικών της ριζών, υφίστανται μαρτυρική μεταχείριση στα χέρια των τζιχαντιστών, οι οποίοι τις βιάζουν, τις αναγκάζουν να ζουν σαν δούλες και να ασπαστούν το Κοράνι.

Στα χέρια των διψασμένων για αίμα και για εκδίκηση τζιχαντιστών, που θέλουν να επιβάλουν μια ακραία εκδοχή του ισλαμικού νόμου, πέφτουν και μικρά παιδιά, τα οποία παρά τη νεαρή τους ηλικία, δεν καταφέρνουν να ξυπνήσουν το έλεος στις ψυχές των βασανιστών. Πάλι με αφορμή το Ραμαζάνι, το Ισλαμικό Κράτος κρέμασε σε πάσσαλο δύο αγόρια στην ανατολική Συρία επειδή δεν τηρούσαν τη νηστεία.

Τιμωρία

«Κρέμασαν τα παιδιά με σχοινιά σ' έναν πάσσαλο από το μεσημέρι και παρέμεναν κρεμασμένα έως αργά χθες το βράδυ» δήλωσε χθες ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν, που εκτιμά ότι προφανώς τα παιδιά πιάστηκαν στα πράσα να τρώνε κάτι απαγορευμένο. Στα δύο αγόρια, που διευκρινίζεται ότι ήταν κάτω των 18 ετών, οι εκτελεστές είχαν κρεμάσει μια ταμπέλα στην οποία αναγραφόταν το «έγκλημά» τους: «Διακοπή της νηστείας χωρίς θρησκευτική αιτιολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα