Ξενοδοχείο αποκλειστικά για οπαδούς της μπίρας

18:08 9/3/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΞενοδοχείο αποκλειστικά για οπαδούς της μπίραςΠέμπτη, Μάρτιος 9, 2017 - 18:03

Παγωμένα βαρελάκια μπίρας με βρυσάκι, μίνι μπαρ γεμάτα με παγωμένα μπουκάλια pale ale, ψυγεία μπίρας μες στο ντους σε καθένα από τα 50 δωμάτια καθώς και θεραπείες spa με έλαια λυκίσκου είναι μερικά από αυτά που υπόσχεται στους επισκέπτες του το πρώτο ξενοδοχείο μπίρας του κόσμου, που θα κατασκευάσει η σκοτσέζικη ζυθοποιία BrewDog στο Κολόμπους του Οχάιο.

Οσο για τη θέα;

Από τα δωμάτια του «The DogHouse Hotel» οι επισκέπτες δεν θα αγναντεύουν τη θάλασσα ή την πόλη, ούτε θα απολαμβάνουν την αύρα του ωκεανού. Θα βλέπουν κατευθείαν τα βαρέλια, όπου γίνεται η ζύμωση της μπίρας στο πιο τεχνολογικά προηγμένο και φιλικό προς το περιβάλλον ζυθοποιείο, και θα μεθούν με τα αρώματά της.

Η διαμονή



Το κόστος της κατασκευής του, το οποίο αναμένεται να ανέλθει στα 5.700.000 ευρώ, θα επιχειρηθεί να συγκεντρωθεί από τη συνδρομή επενδυτών. Οσοι δώσουν 142 ευρώ θα έχουν δικαίωμα δωρεάν διαμονής, όσοι καταβάλουν προκαταβολικά 4.750 ευρώ θα μπορούν να σχεδιάσουν τη δική τους μπίρα, ενώ όσοι δώσουν 28.400 ευρώ, όταν με το καλό αυτό κατασκευαστεί, θα μπορούν να το κλείσουν ολόκληρο για μία μέρα. Το «DogHouse Hotel», το οποίο απευθύνεται -είναι η αλήθεια- σε πολύ συγκεκριμένη πελατεία, αναμένεται να λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα