«Ξενάγηση» σε νεαρές καλλονές

ΚΟΣΜΟΣΤο στρίμωγμα σε ρεπόρτερ μέσα σε κλαμπ και η «ομερτά» σταρ του κινηματογράφου«Ξενάγηση» σε νεαρές καλλονέςΔευτέρα, Οκτώβριος 9, 2017 - 16:02

❱❱ Νέες αποκαλύψεις! Πώς κοπέλες κατέληγαν στο... γραφείο του παραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Χαβιάρι, σαμπάνια και «ξενάγηση» στο γραφείο του περιελάμβανε το τελετουργικό που ακολουθούσε ο παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος κατηγορείται για σωρεία

σεξουαλικών σκανδάλων στα ραντεβού του με τις wannabe σταρ, στο εστιατόριο που λειτουργούσε στο ισόγειο της εταιρίας του.

«Οταν κάποια κοπέλα περίμενε τον Χάρβεϊ, όλοι ξέραμε τι της επιφύλασσε η βραδιά. Υστερα από λίγη κουβέντα και μερικές γουλιές σαμπάνια, ξεκινούσε το “τουρ στα γραφεία”, από το οποίο η κοπέλα γυρνούσε συνήθως σε μαύρα χάλια, ανίκανη να τελειώσει το ποτό της» υποστηρίζει η Τζέιν Μπουντόφσκι, σερβιτόρα στο Tribeca Grill, που στεγαζόταν κάτω από τα γραφεία του Γουάινσταϊν, τονίζοντας ότι όλες οι συνοδοί του ήταν καλλονές ηλικίας «το πολύ 21 ετών».

Aυνανίστηκε

Από τα χέρια του Γουάινσταϊν φαίνεται, όμως, ότι δεν γλίτωνε καμία ειδικότητα. Η Λορίν Σίβαν, πρώην ρεπόρτερ του Fox News, αποκάλυψε στη Huffington Post ότι ο μεγαλοπαραγωγός την κάλεσε για ένα «τουρ» στο club Socialista του Λονγκ Αϊλαντ, του οποίου ήταν συνιδιοκτήτης, και τη στρίμωξε στην κουζίνα για να τη φιλήσει.

Οταν εκείνη αρνήθηκε, την ανάγκασε να τον παρακολουθεί ενώ αυνανιζόταν, μέχρι που εκσπερμάτισε μέσα μια γλάστρα.

Η Ζέλντα Πέρκινς, πρώην εργαζόμενη στην εταιρία του και «θύμα» του, κατηγορεί με τη σειρά της τους δικηγόρους για το φαινόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης στο Χόλιγουντ, καθώς βγάζουν χρήματα συγκαλύπτοντας τέτοια περιστατικά με εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, που περιλαμβάνουν «όρους εμπιστευτικότητας». Την ώρα που η αμερικανική κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη την «πτώση» του Γουάινσταϊν, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Μέριλ Στριπ (φωτό πάνω), η Νικόλ Κίντμαν (φωτό κάτω) και η Γκουίνεθ Πάλτροου, που έχουν κερδίσει Οσκαρ σε ταινίες του, αποφεύγουν να πάρουν θέση για τις αποκαλύψεις, τηρώντας σιγήν ιχθύος.

Έχασε τον ρόλο εξαιτίας του... μπικίνι

Αποκαλύψεις για την ιδιαίτερη μέθοδο κάστινγκ του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν έκανε και η Βρετανίδα ηθοποιός Τζέσικα Χάινς (φωτό αριστερά). Η 44χρονη σήμερα σταρ αποκάλυψε μέσω twitter ότι έχασε ρόλο σε ταινία του επειδή αρνήθηκε να κάνει δοκιμαστικό με μπικίνι. «Στα 19 μου μού προσφέρθηκε ένας ρόλος.

Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ήρθε και μου ζήτησε να κάνω δοκιμαστικό στην κάμερα με μπικίνι. Αρνήθηκα και έχασα τη δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στον τίτλο της ταινίας. Πρόσθεσε, πάντως, ότι σίγουρα δεν είναι η μόνη στην οποία συνέβη κάτι τέτοιο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα