Ξαφρίζουν βρεφικό γάλα και καλλυντικά από φαρμακεία της Θεσσαλονίκης

ΡΕΠΟΡΤΑΖΞαφρίζουν βρεφικό γάλα και καλλυντικά από φαρμακεία της ΘεσσαλονίκηςΤρίτη, Ιούνιος 20, 2017 - 10:25

Κάμερα ασφαλείας «συνέλαβε» γυναίκα με προκλητικό φόρεμα, με μεγάλο σκίσιμο, να κλέβει από φαρμακείο στη Θεσσαλονίκη βρεφικά γάλατα! Η περίπτωση δεν είναι η μοναδική καθώς, όπως καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί,

οι κλοπές καλλυντικών και βρεφικών τροφών είναι πολύ συχνές. Πίσω από αυτές θεωρείται ότι βρίσκονται ευυπόληπτοι πολίτες, οι οποίοι με την πρώτη ματιά δεν κινούν υποψίες, ενώ κλέβουν τα συγκεκριμένα προϊόντα γιατί είναι εύκολο να τα πουλήσουν! Οι κλοπές έχουν γίνει μάστιγα στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης ακόμη και μέρα μεσημέρι, σε όλες τις περιοχές της πόλης.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αργύρη Σίσκου, που διατηρεί φαρμακείο επί της οδού Μοναστηρίου. Οπως λέει ο ίδιος, από τον Μάιο και μετά τα κρούσματα κλοπών στο φαρμακείο του έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς καταγράφονται τουλάχιστον τρία την εβδομάδα.

«Συνήθως έρχονται δύο μαζί και ο ένας προσπαθεί να με απασχολήσει όσο ο άλλος ή η άλλη κλέβει. Θυμάμαι ένα περιστατικό ζευγαριού όπου ο άνδρας δήθεν μου έκανε ερωτήσεις, για να μου αποσπάσει την προσοχή, τη στιγμή που η γυναίκα έκλεβε βρεφικά γάλατα και τα είχε βάλει κάτω από το φουστάνι της, ανάμεσα στα πόδια της, και περπατούσε κανονικά. Τελικά τους υποψιάστηκα, και όταν κατάλαβαν ότι πάω να τσεκάρω την κάμερα ασφαλείας, όπου όλα ήταν καταγεγραμμένα, πήγε κοντά στη γυναίκα και με τη δικαιολογία ότι του έπεσε το κινητό την ενημέρωσε.

Και έτσι αυτή έβγαλε με την ίδια ευκολία τα κλεμμένα και τα άφησε στη θέση τους. Φυσικά μετά το έπαιζαν αθώοι» περιγράφει ο κ. Σίσκος. Σε ένα άλλο περιστατικό με έναν άνδρα που πήγε στο φαρμακείο του και ήθελε να του πουλήσει επώνυμα καλλυντικά, όταν ο φαρμακοποιός τον ρώτησε πού τα βρήκε, του απάντησε ότι τα έκλεψε από ένα φαρμακείο στα Δικαστήρια!

Nίκος Πιτσιακίδης

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα