Βρήκαν «παλάτι» στην Ελλάδα

SHOWBIZΒρήκαν «παλάτι» στην Ελλάδα Δευτέρα, Ιούλιος 13, 2015 - 18:54

Τη χώρα μας επέλεξε για ακόμα μια χρονιά το ζεύγος Σακίρα και Πικέ, που έχει «αποσυρθεί» στα γαλαζοπράσινα νερά της Ερμιόνης, αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα!

Το καλοκαίρι του 2011 είχαν επισκεφτεί τις παραλίες των Κυκλάδων και την κοσμική Μύκονο. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια

και ο άσος της Μπαρτσελόνα ήρθαν... ινκόγκνιτο στην Ελλάδα, ωστόσο «προδόθηκαν» από το.. τιτίβισμα του ποδοσφαιριστή στον λογαριασμό του στο twitter!

Φωτογραφία

Ο Ζεράρ Πικέ ανάρτησε τη φωτογραφία μιας απομονωμένης, πανέμορφης παραλίας, πνιγμένης στο πράσινο, με τους διαδικτυακούς του φίλους από την Ελλάδα να λύνουν το... μυστήριο, διευκρινίζοντας πως το μέρος που απεικονίζεται είναι το Πόρτο Χέλι! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κολομβιανή σταρ και ο Πικέ διαμένουν σε μία από τις υπερπολυτελείς βίλες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Amanzoe» στην Ερμιόνη, που αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες «υψηλών προδιαγραφών» από όλο τον κόσμο. Το εν λόγω resort είναι εναρμονισμένο με την ελληνική φύση, ενώ, ακόμα και για τις θεραπείες στο spa, χρησιμοποιούνται προϊόντα της τοπικής γης! Μάλιστα, οι τιμές για μία διανυκτέρευση στο θέρετρο της απόλυτης χλιδής υπερβαίνουν τα 1.000 ευρώ, αλλά τα capital controls δεν φαίνεται να προκάλεσαν ανησυχία στο διάσημο ζεύγος!

Keywords
Τυχαία Θέματα