Βρετανός με βιονικό πέος παραμένει παρθένος μέχρι να ερωτευτεί

ΚΟΣΜΟΣΒρετανός με βιονικό πέος παραμένει παρθένος μέχρι να ερωτευτείΠαρασκευή, Δεκέμβριος 16, 2016 - 18:42

Εκανε τα πάντα για να αλλάξει φύλο και από γυναίκα να γίνει άντρας, αποκτώντας βιονικό πέος, τέσσερα χρόνια αργότερα όμως παραμένει ακόμη παρθένος. Δεν είναι ότι δεν βρίσκει παρτενέρ για να κάνει σεξ, αλλά για να χάσει την παρθενιά του ο 48χρονος Βρετανός Λι Κάρτερ θέλει πρώτα να ερωτευτεί.



«Δεν νιώθω καθόλου νευρικός. Ξέρω ακριβώς τι να κάνω και είμαι ευτυχισμένος με το σώμα μου, όμως θέλω να συναντήσω τη σωστή γυναίκα» εξηγεί, προσθέτοντας ότι οι φίλοι και οι συγγενείς του τον αγαπούν, οπότε το μόνο που του λείπει είναι μια γυναίκα για να μοιραστεί μαζί της τη ζωή του.

«Είμαι παλαιών αρχών»

«Θέλω να κάνω σεξ τώρα που επιτέλους έχω το σωστό σώμα, αλλά είμαι παλαιών αρχών και θέλω πρώτα να ερωτευτώ» εκμυστηρεύεται, επισημαίνοντας ότι πλέον νιώθει απολύτως έτοιμος ψυχολογικά να συναντήσει τη γυναίκα της ζωής του. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι χάρη στην πολύχρονη εμπειρία του ως γυναίκα γνωρίζει πολύ καλά το γυναικείο σώμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι πολύ καλός εραστής.

Ο Κάρτερ ξεκίνησε τη διαδικασία αλλαγής φύλου το 2009, η οποία ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2012, όταν το βιονικό πέος που απέκτησε έγινε πλήρως λειτουργικό.
Το κόστος της ξεπέρασε τα 70.000 ευρώ και καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από το σύστημα υγείας της Βρετανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα