«Βρετανοί Μακρόν»: 38χρονος βουλευτής των Τόρις με 66χρονη σύζυγο

ΚΟΣΜΟΣ«Βρετανοί Μακρόν»: 38χρονος βουλευτής των Τόρις με 66χρονη σύζυγοΠέμπτη, Δεκέμβριος 7, 2017 - 18:37

❱❱ Τα 28 χρόνια διαφοράς του βουλευτή των Τόρις Κέβιν Φόστερ από τη σύζυγό του Χέιζελ έγιναν η αφορμή να τους αποκαλούν «Βρετανούς Μακρόν».

Οι ίδιοι εκμυστηρεύονται ότι οι συγκρίσεις με τον 39χρονο Εμανουέλ και την 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν τούς κολακεύουν, ενώ αποκαλύπτουν πώς πρωτογνωρίστηκαν, όταν εκείνη ήταν 50 και εκείνος είχε περίπου την ίδια ηλικία με τα δύο παιδιά της.

«Συναντηθήκαμε το 2000, όταν εγώ

ήμουν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Κόβεντρι με το κόμμα των Τόρις και ο 21χρονος Κέβιν βοηθούσε στην προεκλογική εκστρατεία» θυμάται η 66χρονη Χέιζελ -που εμφανισιακά θυμίζει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου-, μιλώντας στους «Sunday Times».

Τότε άρχισαν να πηγαίνουν μαζί από πόρτα σε πόρτα για να αφήσουν προεκλογικό υλικό. «Ως συνάδελφοι ήρθαμε ο ένας κοντά στον άλλον, αλλά δεν υπήρχε κάτι το ερωτικό, διότι εγώ είχα χωρίσει από τον πρώτο σύζυγό μου και είχα δύο 20χρονα παιδιά» λέει η Χέιζελ, προσθέτοντας ότι με τον καιρό η φιλία τους εξελίχθηκε σε δεσμό.

Κατανόηση

Αυτό που τράβηξε τον Κέβιν, όπως εξομολογείται στην εφημερίδα, ήταν ότι η Χέιζελ έδειχνε κατανόηση για το φορτωμένο πολιτικό πρόγραμμά του. «Είχα λίγες σχέσεις όταν ήμουν 20άρης, διότι οι σύντροφοί μου δεν άντεχαν το πρόγραμμά μου» εκμυστηρεύεται ο 38χρονος, τονίζοντας ότι με τη Χέιζελ έγινε δυνατό δίδυμο.

«Ομολογώ ότι οι συγκρίσεις με τους Μακρόν είναι κολακευτικές, καθώς η Μπριζίτ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του Εμανουέλ» δήλωσε η 66χρονη. Ο 38χρονος Κέβιν Φόστερ από την πλευρά του δήλωσε έκπληκτος από το γεγονός ότι ο γάμος τους, τον περασμένο Ιούνιο, τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά παραδέχτηκε ότι του αρέσει η σύγκριση με τους Μακρόν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα