Βρετανίδες λεσβίες παντρεύτηκαν στα Χανιά

16:39 2/5/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΤόσο οι καλεσμένοι όσο και οι... συμπέθεροι δεν έκρυβαν τη συγκίνησή τουςΒρετανίδες λεσβίες παντρεύτηκαν στα ΧανιάΤρίτη, Μάιος 2, 2017 - 16:38

«Πάρτι» κάνουν τα social media τις τελευταίες ημέρες μετά τον γάμο δύο ομοφυλόφιλων γυναικών, οι οποίες προτίμησαν τα Χανιά για την ομορφότερη μέρα της ζωής τους!

Η Χάνα και η Μεγκ από τη Βρετανία (φωτό) (συγκεκριμένα από την πόλη Σουίντον, στο Μπρίστολ) γνωρίστηκαν, έγιναν φίλες και έπειτα από περίπου οκτώ χρόνια, ερωτεύτηκαν και θέλησαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν γάμο!

Οι μελλόνυμφες το σκέφτηκαν πολύ, αφού ήθελαν ο γάμος τους να γίνει όπως ακριβώς τον είχαν φανταστεί και στο μέρος που αγαπούσαν. Ετσι, το απόγευμα του Σαββάτου το ζευγάρι και οι προσκεκλημένοι τους συγκεντρώθηκαν στο Μάλεμε Πλατανιά Χανίων, όπου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Αλλωστε, οι δύο κοπέλες είχαν παραθερίσει στο Μάλεμε το περασμένο καλοκαίρι και είχαν ξετρελαθεί με τις ομορφιές του τόπου.

Η νύφη ήταν λαμπερή, αφού στα δεμένα σε κότσο μαλλιά της είχε περασμένο ένα λευκό στεφάνι από διαμαντάκια και μία ασορτί ζώνη κοσμούσε το νυφικό της, που ήταν σε ίσια γραμμή. Η άλλη κοπέλα ήταν ντυμένη με ένα κοστούμι σε μπεζ και γκρι αποχρώσεις, ενώ φορούσε πορτοκαλιά γραβάτα. Τόσο οι καλεσμένοι όσο και οι... συμπέθεροι δεν έκρυβαν τη συγκίνησή τους και όλοι τους ευχήθηκαν κάθε ευτυχία. Ακολούθησε δεξίωση, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε και την επομένη στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν - φυσικά, όλοι τους ανέβασαν φωτογραφίες στα social media.

Εύα Παπαδάτου

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα