Βραβεία (made in USA) με σέξι «περιτύλιγμα»

SHOWBIZΒραβεία (made in USA) με σέξι «περιτύλιγμα»Τρίτη, Νοέμβριος 25, 2014 - 18:00

Η J.Lo «τα έσπασε» στην τελετή απονομής των American Music Awards. Επιστρατεύοντας ένα εφαρμοστό -σαν δεύτερο δέρμα- κορμάκι, ανέβηκε στη σκηνή με τη νέα κολλητή της, την Ιγκι Αζαλία, και ερμήνευσαν τη μεγάλη επιτυχία τους «Booty», εκτοξεύοντας τον υδράργυρο και την τηλεθέαση στα ύψη. Μεγάλοι νικητές της φαντασμαγορικής βραδιάς ήταν οι One Direction που προκάλεσαν φρενίτιδα στις θαυμάστριές τους κερδίζοντας τα πιο σημαντικά βραβεία, ήτοι Καλλιτέχνες της χρονιάς, Καλύτερο ποπ/ροκ άλμπουμ και Συγκρότημα της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Τα φώτα στη Λόπεζ που ξέρει τον τρόπο να μην έχει κυτταρίτιδα

Εκαναν σόου, όπως επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις, κάτι που δεν έκανε η επίσης νικήτρια Κέιτι Πέρι που απλώς εμφανίστηκε μέσω δορυφορικής σύνδεσης. Ωστόσο κοινό και τηλεθεατές δεν έμειναν παραπονεμένοι, αφού το βαρύ πυροβολικό της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας ανέβηκε επί σκηνής για την 42η απονομή των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων. Ανάμεσα στους σταρ, η Τέιλορ Σουίφτ, η ανερχόμενη -ελληνικής καταγωγής, κατά δήλωσή της- Αριάνα Γκράντε, αλλά και η Φέργκι.
Off stage, και πιο συγκεκριμένα στο κόκκινο χαλί, νικήτρια αναδείχθηκε και πάλι η Τζένιφερ Λόπεζ, με φόρεμα σε παστέλ τόνους, από τη νέα κολεξιόν του οίκου Reem Acra, το οποίο αποκάλυπτε και αναδείκνυε τους τέλειους κοιλιακούς της. Στη λίστα των κερδισμένων και η Χάιντι Κλουμ που επέλεξε μια deux pieces τουαλέτα του οίκου Βερσάτσε, σε μαύρο και ροζ.
Καλή και η Νίκι Μινάζ που ντύθηκε με σιθρού μίνι φόρεμα του οίκου Alexander Wang και γόβες-στιλέτο Manolo Blahnik.
Στον αντίποδα, πιο κακοντυμένη αναδείχθηκε η άσημη τηλεπερσόνα Bleona, η οποία μπλέχτηκε στα δίχτυα της κακογουστιάς της με ένα ανεκδιήγητο φόρεμα από δίχτυ, κάτω από το οποίο φορούσε μόνο ένα στρινγκ και δύο αυτοκόλλητα στο στήθος. Ακαλαίσθητη θεωρήθηκε και η εμφάνιση της ντίβας της σόουλ Νταϊάνα Ρος που επέλεξε μια εσάρπα από... φτερά και πούπουλα για την περίσταση. Εκτός της Πέρι, που βραβεύτηκε ως Αγαπημένη καλλιτέχνιδα - pop/rock και Adult Contemporary, απούσα ήταν και η Beyonce, που πήρε τα βραβεία Αγαπημένο soul/r'n'b άλμπουμ και Αγαπημένη γυναίκα καλλιτέχνης.
Πάντως η εκρηκτική Beyonce φρόντισε να αποζημιώσει τους θαυμαστές της ανεβάζοντας στο διαδίκτυο ένα home made βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια (φορώντας ένα καυτό σορτσάκι) αλλά και οι χορευτές της.Μέρος από το οπτικοακουστικό υλικό θα χρησιμοποιηθεί και για τις ανάγκες ενός νέου της videoclip!


Μαργαρίτα Κούζα

Keywords
Τυχαία Θέματα