Βούλγαρος κρατούμενος στις Φυλακές Μαλανδρίνου τραυμάτισε με μαχαίρι Αλβανό

ΡΕΠΟΡΤΑΖΒούλγαρος κρατούμενος στις Φυλακές Μαλανδρίνου τραυμάτισε με μαχαίρι ΑλβανόΠαρασκευή, Ιούλιος 15, 2016 - 17:33

Βγήκαν τα μαχαίρια στις Φυλακές Μαλανδρίνου, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αλλοδαπού κρατουμένου. Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης στην πτέρυγα «Κ» των φυλακών, όπου εκτίουν ποινές κυρίως βαρυποινίτες. Το επεισόδιο άρχισε όταν ένας 25χρονος Βούλγαρος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και κινήθηκε με άγριες διαθέσεις προς

το μέρος ενός 30χρονου Αλβανού συγκρατουμένου του.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα του επιτέθηκε με μανία, καρφώνοντάς τον με το μαχαίρι στον θώρακα και στα πλευρά, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Ο 30χρονος Αλβανός, σοβαρά τραυματισμένος, διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αμφισσας. Ωστόσο, η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή και αποφασίστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης και το θύμα είναι έγκλειστοι με βαριές ποινές στο Μαλανδρίνο, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για διεξαγωγή έρευνας προκειμένου να εξακριβωθεί με ποιον τρόπο βρέθηκε το όπλο στην κατοχή του 25χρονου Βούλγαρου, αλλά και η αιτία που οδήγησε στο αιματηρό περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα