Βόμβα Φουστάνου! Είχα ερωτική σχέση με τη συμπεθέρα μου

SHOWBIZΒόμβα Φουστάνου! Είχα ερωτική σχέση με τη συμπεθέρα μουΠέμπτη, Φεβρουάριος 28, 2019 - 12:57

❱❱ «Ρουκέτα» από τον Ανδρέα Φουστάνο

: «Είχα ερωτική σχέση με τη συμπεθέρα μου»! Η πιπεράτη αποκάλυψη του γνωστού πλαστικού χειρουργού και λάτρη του ωραίου φύλου τάραξε τα... ήρεμα νερά της showbiz, και μάλιστα από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο πρώην σύζυγος της Νατάσας Θεοδωρίδου, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Αντριάνα, υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τον Δημήτρη Παπανώτα στο προσωπικό γραφείο του.

Ο 68χρονος γοητευτικός μπον βιβέρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον έρωτα, τις σχέσεις αλλά τα παιδιά του!

Ο γάμος της κόρης του

Μάλιστα, αναφερόμενος στον γάμο της μεγάλης του κόρης Ιζαμπέλας Φουστάνου, ο γοητευτικός γιατρός έριξε τη... ρουκέτα του: «Η μεγάλη μου κόρη παντρεύτηκε με τον γιο μιας πολύ καλής φίλης. Είχα ερωτική σχέση πριν από κάποια χρόνια με τη συμπεθέρα μου!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Φουστάνος σκασμένος στα γέλια. Στην ερώτηση του συνεργάτη της εκπομπής πώς αντέδρασε όταν έμαθε από ποια οικογένεια είναι ο γαμπρός, ο γιατρός με το χιούμορ που τον διακρίνει είπε αστειευόμενος: «Τουλάχιστον ξέραμε (σ.σ.: την οικογένεια)!».

Με δύο γάμους και δύο διαζύγια στο ενεργητικό του, σχέσεις με εντυπωσιακές και κατά πολλά χρόνια μικρότερές του κοπέλες, και ειδύλλια πάθους με κυρίες της showbiz, ο πλαστικός χειρουργός πάντα στις συνεντεύξεις του έχει να αποκαλύψει και κάτι που δεν το είχαμε φανταστεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα