Βιάστηκαν να... ξεγεννήσουν την έγκυο σύντροφο του αδελφού του Παντελίδη

SHOWBIZΒιάστηκαν να... ξεγεννήσουν την έγκυο σύντροφο του αδελφού του ΠαντελίδηΤρίτη, Ιούλιος 24, 2018 - 18:52

❱❱ Τον γύρο του διαδικτύου έκανε προχθές η πληροφορία ότι γεννήθηκε ο Παντελής Παντελίδης τζούνιορ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, ο αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή Τριαντάφυλλος Παντελίδης έγινε πατέρας ενός αγοριού από την όμορφη σύντροφό του, την ηθοποιό Πωλίνα Φιλίππου, η οποία συμμετείχε

όταν ήταν πιτσιρίκα στο θρυλικό σίριαλ του ΑΝΤ1 «Το καφέ της Χαράς».

Τελικά, όπως αποδείχθηκε χθες το πρωί, κάποιοι βιάστηκαν να φέρουν τον «πελαργό» στην οικογένεια του Παντελίδη. Σε επικοινωνία που είχε με την Πωλίνα Φιλίππου η εκπομπή του Epsilon TV «Splash», η 26χρονη κοπέλα δήλωσε ότι είναι τεσσάρων μηνών έγκυος από τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη, συμπληρώνοντας με χιούμορ ότι κάποιοι την... ξεγέννησαν πριν από την ώρα της.

Η ίδια δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη της, ενώ δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει. Σημειώνεται πως η Πωλίνα και ο Τριαντάφυλλος είναι ζευγάρι λίγο παραπάνω από έναν χρόνο, αλλά προσπαθούν να κρατούν χαμηλά τους τόνους, αφού δεν επιθυμούν δημοσιότητα στην προσωπική τους ζωή. Να θυμίσουμε πως η Πωλίνα υποδυόταν στο «Καφέ της Χαράς» την κολλητή φίλη της Βάλιας, δηλαδή της κόρης της Χαράς (Ρένια Λουιζίδου).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιάστηκαν, Παντελίδη,viastikan, pantelidi