Βέρες στα κρυφά!

SHOWBIZΒέρες στα κρυφά!Τρίτη, Φεβρουάριος 27, 2018 - 18:54

❱❱ Η αποκάλυψη του Σταύρου Σβήγκου για τον γάμο με την αγαπημένη του (και εγκυμονούσα) Ελενα Αϊβαλή!

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! Ο λόγος για τον Σταύρο Σβήγκο και την εγκυμονούσα Ελενα Αϊβαλή, που έγιναν ανδρόγυνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Κάτι χωρισμένα

παλικάρια» παντρεύτηκε την αγαπημένη του με πολιτικό γάμο, ενώνοντας και επίσημα τις ζωές τους, δύο μήνες πριν υποδεχτούν το πρώτο παιδάκι τους, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αγοράκι!

Η σούπερ αποκάλυψη έγινε το μεσημέρι της Κυριακής από τον γαμπρό, και μάλιστα σε live μετάδοση στα social media, αφήνοντας έκπληκτους φίλους, συναδέλφους, αλλά και τους εκατοντάδες followers του! Οι νεόνυμφοι επέστρεφαν από εκδρομή όταν ο Σταύρος Σβήγκος γύρισε προς την κάμερα του κινητού που κατέγραφε τη στιγμή και με τον πιο φυσικό τρόπο είπε στην αγαπημένη του: «Γι’ αυτό με παντρεύτηκες, γιατί μοιάζω στη γιαγιά σου!»

Ευτυχισμένοι

Το ζευγάρι οργάνωνε τον γάμο του πολύ πριν προκύψει η εγκυμοσύνη της γλυκιάς Ελενας. Αυτό παραδέχτηκε, άλλωστε, ο ηθοποιός σε συνέντευξή του. «Είμαστε πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι. Ζούμε την κάθε ημέρα που περνά και χαιρόμαστε για αυτό που περιμένουμε. Δεν θέλω καθόλου να μιλάω για την προσωπική ζωή μου. Η χαρά μου, όμως, για την απόκτηση του παιδιού μου είναι τόσο μεγάλη, και γι’ αυτόν τον λόγο κάνω αυτή την εξαίρεση. Η εγκυμοσύνη μάς άλλαξε τα σχέδια και έτσι, αντί να συζητάμε τις λεπτομέρειες του γάμου μας, προετοιμάζουμε την άφιξη του πρώτου μας παιδιού».

Να, όμως, που τα σχέδιά τους άλλαξαν και πάλι, λίγο πριν από την άφιξη του πελαργού, και το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου κρυφά, αλλά με κάθε επισημότητα!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα