Βαρδής - Σκαφιδά: Η νεράιδα και το παλικάρι

SHOWBIZΒαρδής - Σκαφιδά: Η νεράιδα και το παλικάριΔευτέρα, Ιούλιος 24, 2017 - 15:50

Με τη νύφη να θυμίζει νεράιδα από παραμύθι και με ελάχιστα αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό τους, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Παρασκευής στη Λήμνο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά τον πολιτικό γάμο και τον ερχομό της κορούλας του προσκάλεσε φίλους και συγγενείς στον τόπο όπου γνωρίστηκε, για να τελέσει και τον θρησκευτικό γάμο, με κουμπάρο τον Γιώργο Λιανό. Στη συνέχεια ακολούθησε και η βάφτιση της μικρής τους Κατερίνας, με νονές δύο κολλητές φίλες

της μαμάς Νατάσας.



Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία με τους φίλους του, φορώντας μπλε σκούρο κουστούμι και κρατώντας στα χέρια του τη νυφική ανθοδέσμη από λευκές παιώνιες.



Πλάι του, εκτός από τον κουμπάρο και φίλο του Γιώργο Λιανό, ο γαμπρός είχε και τον φίλο του Κώστα Αναγνωστόπουλο, γνωστός σε όλους μας ως μισθοφόρο, από το «Survivor». Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδεία μουσικών οργάνων, εντυπωσιάζοντας με το νυφικό φόρεμα σε λιτή γραμμή που επέλεξε να φορέσει και το οποίο της ταίριαζε απόλυτα.



Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο ανέβηκαν στην τοπική ιστοσελίδα LimnosReport.gr, αλλά και στα social media του γαμπρού και των καλεσμένων, που ανέλαβαν από νωρίς... δράση!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα