Βαφτίσια στην Ανδρο για Ελένη - Μάκη

SHOWBIZΒαφτίσια στην Ανδρο για Ελένη - ΜάκηΠαρασκευή, Αύγουστος 28, 2015 - 14:50

Και το όνομα αυτής; Μαρίνα! Λίγες μέρες προτού η μικρή κόρη τους γίνει πέντε μηνών η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος πήραν την απόφαση να τη βαφτίσουν στο αγαπημένο νησί τους και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Παναχράντου, ένα μοναστήρι το οποίο το ζευγάρι επισκέπτεται κάθε φορά που βρίσκεται στην Ανδρο.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Μάλιστα δεν ήταν

λίγα τα δημοσιεύματα κατά το παρελθόν που ήθελαν την παρουσιάστρια και τον σύντροφό της να έχουν τελέσει εκεί μυστικά και τον γάμο τους, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα.

Το μυστήριο τελέστηκε υπό απόλυτη μυστικότητα, από τους μοναχούς Ευδόκιμο, Αέτιο και Φιλάρετο, ενώ οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι, κυρίως συγγενείς της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία. Οπως έγραψε σε ρεπορτάζ του το enandro.gr, μετά τη βάφτιση ακολούθησε γεύμα με θαλασσινά εδέσματα στον προαύλιο χώρο του μοναστηριού για να γιορταστεί το ευτυχές γεγονός.

Η Ελένη προτίμησε να κρατήσει αυτή τη σημαντική στιγμή μακριά από τους φωτογραφικούς φακούς και τις κάμερες, γι' αυτό ήταν λίγοι εκείνοι που γνώριζαν για το μυστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και στενοί συνεργάτες της εξεπλάγησαν από την είδηση, αφού δεν ήταν καν στην guest list.

Η «στροφή» της Μενεγάκη αποδεικνύει την αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται πλέον την προσωπική ζωή της, καθώς έχει αποφασίσει να κρατάει για εκείνη και τους δικούς της ανθρώπους τις σημαντικές στιγμές και να επιλέγει η ίδια αυτές που θα μοιράζεται με τους φίλους της.

Πολυαγαπημένη ξαδέρφη

Οι πληροφορίες λένε πάντως πως το όνομα που πήρε η μικρούλα είναι εκείνο μιας πολυαγαπημένης ξαδέρφης του Μάκη Παντζόπουλου και όχι κάποιας από τις δύο γιαγιάδες.

Αλλωστε η Ελένη και στα τρία μεγαλύτερα παιδιά της Αγγελο, Βαλέρια και Λάουρα επέλεξε ονόματα που της άρεσαν και δεν ανήκαν σε κάποιο μέλος της οικογένειάς της.

Η πρώτη επίσημη -θα μπορούσαμε να πούμε- εμφάνιση της μικρής Μαρίνας έγινε πριν από λίγες μέρες, όταν η παρουσιάστρια του Alpha και ο σύντροφός της συνελήφθησαν από τον φακό των παπαράτσι στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα